Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

06 January 2011

NEW YEAR Party 2011

Uuden Vuoden kemut, ystäviä ja vuoden viimeinen päivä :) Tänä vuonna tapahtui poikkeuksellisen paljon kaikkea ihanaa! Mutta myös ei niin ihanaa :D 


Olen kuitenkin oppinut paljon asioita monen ihmissuhdedraaman jälkeen :) Uusi Vuosi on aina ihanaa aloittaa puhtaalta pöydältä, jossa ei ole yhtäkään mätäomenaa, edes pöydän laatikoissa. Tärkeimmät ystävät ovat tukenani, se tuli hyvin selväksi Uuden Vuoden aattona Erikan UV-Partyissa :)


Oli hulvattoman kivaa! Suunnitelmat muuttuivat, enkä lähtenytkään ensinnäkään mihinkään ulkomaille, kuten Tukholmaan.


Suunnitelmat muuttuivat myös täällä :) En lähtenyt "isoihin pippaloihin", jonnekkin Lahden suuntaan, enkä myöskään mennyt sinne Kampin bileisiin.Sen sijaan tapasin tukholmalaisen ystäväni, joka tuli käymään Helsingissä. :) Menimme hänen kanssaan yhtiin kotibileisiin, jotka olivat erittäin suomen-ruotsalaispainoitteiset. Viihdyin siellä pari tuntia, ja lähdin Vuokkiin, jossa kaikki varsinaiset ystäväni olivat :) <3


Oli yksi vuoden kivoimmista päivistä! Vuosikymmen oli mukavaa päättä näiden ihmisten kanssa, jotka ovat oikeita ystäviäni. :)


Partyt meni aika peruskaavan mukaan, musiikkia, boolia, pikkusyötävää, mukavaa tunnelmaa :) ja ihmisiä!Siinä vähän ennen 00.00 (12am), menimme ulos avamaan skumppapullon ja juhlistamaan vuoden vaihdetta!

Vuosi vaihtuu!! Edustalla Vuosaaren metroasema ja kauppakeskus Columbus.Kaikki eivät jaksannet tulla ulos asti vaan jäivät partsille. Mukaan tulivat kuitenkin Taru, Anna ja Essi! Heidän kanssaan Uusi Vuosi vaihtuikin kirpakkaassa säässä :)


Happy New Year! :) Siinä halailtiin kun kello oli tasan 00.00.
Hauskaa oli ;p Riemukasta! Taustalla Columbus aka. Kolkka.
Istuimme näissä Erikan bileissä tosi pitkään, siinä 1-2AM osa jengistä halusi mennä clubbailee!

Noh otimme taxin ja menimmekkin erääseen clubiin :D haha, siel ei sit oltukkaan kovin kauan, koska ensinnäkin tuli pilkku :) Sain sitten siinä 3 aikaan Essin kaverilta kyydin himaan. :)

Olin sängyssä jo noin 4 aikoihin :] ja olikin vähän outo tunne kun heräsin, koska vuotta 2010 ei enää ollut, vaan heräsin vuoteen 2011 ja samalla uudelle vuosikymmennelle!Hmm... mitähän mullistavaa vuoteen 2020 menneessä tapahtuu :) Se on ainakin varmaa että minulle on tulossa varmasti yksi kaikkien aikojen vuosikymmennyksistä elämäni aikana.


Sillä jo tänä vuonna tulee tapahtumaan erittäin paljon uuttaa, ensimmäinen asia jo ensi viikolla! :)

Kuvat kertokoon illan kulusta! Ensimmäisistä kemuista minulla ei valitettavasti oo kuvia :/


Menen tästä nukkumaan. Huomenna Taru murun ja ehkä Erikankin kanssa Tallinnaan, joten luvassa aamuinen herätys... :) Cya  

XX

1 comment:

Anonymous said...

Wow, hauskan näköinen uus vuos! :)