Latest News


Haku

April 14, 2011

ONE YEAR

OmOmOmOM! ZOMG! THIS IS IT!
Tästä se kaikki alkoi [14.4.2010] :)
Blogini täyttää tänään tasan yksi vuotta!


En olisi ikinä uskonnut että olisin panostanut bloggaamisen näinkin paljon. Kuten blogini ensimmäisessä postauksessani asian kiteytin, aion kirjoittaa lifestylepohjalta eli tapahtumista, jotka kuuluvat elämääni.

Vuoden aikana on ehtinyt sattua ja tapahtua. Olen matkustellut niin Suomessa kuin ulkomailla. Olen kirjoittanut matkapäivityksiä ulkomailta käsin, ja mieleenkiintoisimmat postaukset ovat mielestäni Yhdysvaltain matkaltani. 


Olen kokenut vuoden aikana myös kovia, etenkin ystävä- ja kaveririntamalla. Onneksi asioilla on tapana järjestyä ja ystävyyssuhteet vahvistuvat myös vastoinkäymistenkin jälkeen. Kaikki eivät valitettavasti ole tajunnut tätä, ja osa ex-kavereistani on egoisteja, eivätkä he edes kykene sopimaan, vaikka en ole mielestäni tehnyt mitään väärää ja olisin valmis sopimaan välit vaikka vain neutraaleiksi.

Toisaalta tää on vain elämää ja elämämme on tällaista vuoristorataa. Arvostan kavereita, jotka ovat edelleen mun rinnalla, ja te jotka luulette että olette kavereitani sanomalla kerran puolessa vuodessa "kiva kuva mitä kuuluu": haistakaa pitkä vittu. :) Olen jo niin kokenut tällä rintamalla, että osaan tunnistaa feikit ja perseennuolijat aidoista ihmisistä.


Yap! Se siitä. Näitten lisäksi olen ollut myös armeijassa, joka oli sekin hauska kokemus, ja intin tilannepostaukset olivat myös yksi haastavimmista jutuista armeijan tiukan vapaa-ajan politiikan takia. Armeija kuitenkin lykkääntyi ("&%&%#). Se samalla pilasi ja sekoitti koko kuluvan alkuvuoden, sillä kaikki oli suunniteltu ja laskettu intin varaan!

Tässä on siis ollut paljon täysin erilaisia asioita joista olen kirjoitellut, ja tätä kutsutaankin lifestylemiseksi. Blogini ei ole mikään muotiblogi, enkä keskity kirjoittamaan jostain tietystä aihepiiristä, vaan omista hulivili-tekemisistäni, fiiliksistä ja kaikesta siitä mikä liittyy olennaisesti minuun. :] Välillä postaan "just for fun"-postauksia, :D kun satun löytämään jotain hauskaa etc :D haha!


Koulukiireiden keskellä (yleensä keväisin) en matkustele kovin paljon tai osallistu muutenkaan kauheasti erilaisiin tapahtumiin, koska korkeakoulujen kurssit ja projektit ovat aikaa vieviä toimeenpiteitä. Niistä ei vain voi luistaa jos aikoo saada kurssit purkkiin. Siitä huolimatta olen mielestäni onnistunut pitämään blogini sisällön vähintäänkin hyvänä!

Seuraamalla minua Twitterissä tai kommentoimalla Galtsussa, tai vaikkapa kyselemällä jotain hauskaa Formspringissä pääset entistä syvällisemmin ja reaaliajassa "arkeeni". Pyrin vastaamaan kaikille, mutta aina se ei onnistu. Herjaaviin ja epäasiallisiin viesteihin en vastaa. Yleensä joko poistan ne, tai tallennan, jotta niitä voisi tarvittaessa toimittaa eteenpäin.


Tässä lyhyehkö johdanto ja mietintö mitä vuoden aikana on tapahtunut. (: Blogista on myös siteerattu kirjoituksiani lukemattomia kertoja erilaisille mediasivustoille.
Tämä puolestaan kertoo että sen lisäksi että minulla on omat ihanat lukijani - joita on Google Readers lukijoina reilu 600! (private-lukijat mukaan lukien noin 800) - ja jotka lukevat blogiani säännöllisesti, myös media on osoittanut kiinnostuksensa blogiani kohtaan.


Kiitos kaikille Teille jotka olette löytänyt blogini ja osoittanut aidosti kiinnostuksensa blogiani kohtaan. :] US-postaukset olivat ehdottomasti luetuimmat ja seuratuimmat postaukset blogissani Twitterin rinnalla, sillä Twiittasin USA:sta reaaliaikaisesti, vaikken ole ollut lähellekkään nettiä!

California <3
Tähän on tulossa jatkoa, ja vieläpä entistä mieleenkiintoisimmista kohteista (US). ;) Pitäkää silmät ja korvat auki. Loppuvuodestakin on tulossa huikea, paljastan mistä on kyse, kun aika on siihen sopiva. :)


Kesään menneessä uudistan Layotin, eli blogini värimaailman ja ulkoasua entistä kivemmaksi! Kyseessä on siten kolmosversio. Nykyinen on toinen, sillä uudistin blogini ulkoasun heinäkuussa 2010. Vaikka itse ulkoasu ja värimaailma eivät muutu kovin usein, enkä edes pyrikkään siihen, niin blogini uudistuu ominaisuuksiltaan jatkuvasti! En ilmoita niistä enää erikseen, vaan ne löytyvät kyllä helposti etusivulta. Uusimmat uudistukset ovat TOPICS-sivu, josta löytyvät kaikki kirjoittamani postaukset, jotka olen jaotellut karkeasti aihepiireittäin! :) Tämä helpottaa varmasti selaamista ja etsimistä! Sillä Blogiarkisto on aika kankea tapa etsiä vanhempia postauksia, vaikka sieltäkin toki löytyy samat asiat aikajärjestyksessä kuukausien mukaan. :] Toinen pieni uudistus on oikealta löytyvä TOP 10 -luetuinta postausta ja Seiskan uusimmat julkkisjuorut!

Näillä mennään! :] Toivon että kommentoisitte entistä enemmän postauksiani, sillä tällä hetkellä suurin osa kommenteista tulee joko sähköpostiini tai Galtsuun. Tekemisiäni kannattaa seurata myös Twitteristä ja lisätä vaikka seurattavaksi - saatte uusimmat tweetit suoraan oman Twitterinne etusivulle!

Paras ystäväni.
Tarkoituksenani oli pitää jonkinlaiset kemut blogini yksivuotissynttäreiden kunniaksi, mutta aikapulan takia se ei ole nyt millään mahdollista... Tästä lähtee käyntiin toinen vuosi - samalla rennolla ja vapaamiellisellä asenteella as Alec is. ;)) ===> 

XX

No comments: