Latest News


Haku

April 26, 2011

TURKU 2011 @ GLORIOUS Friday Part 1

Noniin! Tästähän tulee vielä joka vuotinen perinne. ;D

Antza<3
Lähdimme ystäväni Miikan kanssa ajaa autolla Stadista Turkuun siinä 17 pintaan! Olimme turussa about puol kasin aikaan, pysähdyimme siinä välissä vähän puhdistamassa Miikan kärryä ;p


Sain kutsun ystäväni Viivi Suomisen ja Noora Salon synttäribileisiin, jotka pidetiin turkulaisessa The Monkey Clubissa! Samaan tapaan kuin viime vuonnakin.

Niih. Turku, Euroopan kulttuuripääkaupunki 2011. Helsinki on ensi vuonna MAAILMAN Design-pääkaupunki ;D
Pisti muuten silmään että kirjoitan tätä postausta tasan vuosi edellisvuoden Turku Part I-postauksesta ;DDSynttäreiden nimi oli Glorious Bastards Presents: Viivi & Noora vol. II.


En ole pitkään aikaan käynyt Turussa autolla. Oli makeeta! Ei mitään kiireitä junaan etc, Miika vain haki mut himasta ja siitä sitten lähettin ajaa toisel puol jokkee, eiku hä.


Viime vuonnahan olin Turussa peräti kaksi yötä, nyt vain yhden, mutta sitä laadukkaammassa hotellissa, joka oli myös aivan ydinkeskustassa.Saimme hotellin parhaimman huoneen, isoimmalla sängyllä mitä heillä oli tarjottavana. Siellä ei ollut lainkaan sviittejä, mutta eritasoisia huoneita oli monenlaisia.


Lähdimme ajaa aikataulullisista syistä jo lauantaina takaisin Stadiin. Mutta kivaa kyllä oli, ja ehdin näkemään monia frendejäkin!Siitä on vaja vuosi kun kävin Turussa viimeksi :) RMJ:n jälkeen lähdimme ystäväni Essi Hellstenin kanssa ajaa Raumalta Turkuun, josta lähdin sitten junalla Stadiin. Turku on kiva kesäkaupunki. I like it!

Saavuttuamme Åboon kotiuduimme heti hotelliin. Tosin teimme ennen sitä pikakierroksen Turun torille, jossa vastassa oli Antza! Nicee. Oli tosi kivaa nähdä Antzaa pitkästä aikaan!


Hotel Service pelasi <3 Kaikki tarvittava löytyi!
Käytiin hotlasta vielä kaupassa - Miikalla ja Antzalla oli nälkä, niin mentiin Heseen=DDD Itse en ostanut mitään. En syö Mäkki- tai Hesesafkaa.


Turkulaisilla on Hesen tiskillä tollainen maustepurkki :o En oo ikin Stadis nähnyt tommosii! Jasit Stockan edessä oli turkulaisia munia! Hmmmmm salee jotain kulttuuripääkaupungin juttuja. Niih
Miika tilaamas jotai hesemättöö
Siinä se ilta kului kivasti! Paikalle tuli ystäväni Johanna aka. Köbä. Oli mukavaa nähdä häntäkin pitkästä aikaa!

Köbä<3


Mulla kävi Turun reissulla, (niin kuin mulle tuppaa aina tapahtumaan jotain) pieni accidenti=D eli mun lempifarkut repesivät :((( Ne on ommeltu kiinni takaa jo kolme-neljä kertaa!!


Tadaa! Valmista tuli :] Mut jouduin odottaa sen aikaa kylpytakissa et Antza sai duunin valmiiks;D;D;D

Ystäväni ompeli ne mm. Los Angelesissa ja Pietarissa=D Kun en itse osaa XDD Suomessa mummo ja äiti ompeli ne kans kerran:D Onneksi Antza on hyvä ompelee, se teki farkkuihin pikakorjauksen ;))) Et ne kesti sit sen illan, mut ne on taas hajalla :/Lähden perjantaina Tukholmaan, katsotaan josko löytäisin jotkut yhtä kivat <3 Tykkään nimittäin pillifarkuista!
Ystäväni Miika Puolakka ja Anton Seling <3

Noh ei siin, ilta jatkui, klockanki oli jo niin paljon et Viivi soitti että olimmeko tulossa=D


Miika Puolakka ei ollut yhtään mittään. Ottanut siis.
Ennen sitä neidit olivat tosi varattuja, Viivillä oli samana päivänä duunia :D ja olihan mullakin aamutunteja koulussa :D Miikallakin oli aamulla Maikkarilla duunia! Me ahkerat<3

@ The Monkey. Ystäväni Faith Uba! Joka asui ennen Stadissa, mut asuu nykyisin Turussa=D

Menimme Clubille, aka. Apinaan siinä 00 aikaan :D Noh, rehellisesti sanottuna siellä oli viime vuonna kivempaa.

Anyway, oli mukavaa nähdä Clubilla monia muitakin tuttuja Viivin ja Nooran lisäksi!

Viivi Suominen <3 Noora Salo muwut<3

Tykkäsin tost VipRoomin nurkkasängystä! D: Siin oli kiva lepii ;D
Valitettavasti kamerani akku loppui clubilla, ei saatu otettua edes yhteiskuvia synttärisankareiden kanssa :(


Tytöt olivat itsekkin illan päättessä niin hyvässä kunnossa, että lähtivät jo ennen pilkkua nukkumaan ;D Ehdimme kuitenkin jutella ja ottaa chillisti maljat!


Faith <3
Lähdimme Miikan kanssa myös ennen pilkkua Turun toreille. Miika kävi taas Hesessä : D Noh sit seikkailtiin siinä "keskustassa" joku vajaan tunnin katsomassa turkulaisten yöelämää :D ja hohhoijaho. Siellä oli ainakin silloin perjantaina paljon enemmän sellaista keravalaisörveltämistä kuin Stadissa=DD ja Turku on vielä suhteessa Stadiin monin verroin pieni paikka! haha mut oli hauskaa katsella :p


Toveri Turku oli sotkuista sorttia.

Tavattiin siin iha tsägäl jotain Miikan managerituttuja, lähdimme hotelliimme "jatkoille", jauhoimme siel jotain shittii ja mentiinn nukkuu! :D Oli mukava päivä, tällainen piriste tähän mun opiskeluarkeen;D Joka ei helpota vielä ainakin kolmeen viikkoon!! :p

Turkulaiset nakkikioskijonossa. 3:48AM
ZzzzzzZzzz.. lauantain stoori jatkuu seuraavassa postauksessa ;D "TURKU 2011 @ FASCINATION Saturday Part 2"Ennen sitä voitte käydä katsomassa viime vuoden fiiliksiä TURKU @ GLORIOUS Friday Part 1 ja TURKU @ FASCINATION Saturday Part 2

XX

No comments: