Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

29 April 2011

TURKU 2011 @ FASCINATION Saturday Part 2

Jii! Päivä jatkui kivasti "venähtäneen" perjantai-illan jälkeen. ;p Menimme nukkumaan vasta yön pikkutunneilla!

Aamuherääminen aamupalalle olikin äärimmäisen vaikeata! =D Miika sai ylipuhutta minut kuitenkin mukaan XDD Skippaan lähes aikan noi hotellin aamiaiset, koska pitää herää jo 7-8 aikaan... Nukun mielelläni johonkin 11-13 asti=D


Hotellin luovutus on yleensä 12pm aikaan, yleinen käytäntö maailmallakin. Jossain on tosin jo klo 11am luovutus, jotktut osaa taas joustaa 13-14 asti ;D hehe, mut anyway 12 aikaan huoneen avain pitäisi olla jo luovuttamassa respaan (mä lähen kyllä vasta siin 12 pintaan huoneesta ulos ;D;D;D).


Keräsimme kamat ja lähdimme Turun keskustaan aka. Turun torille! omomom.

Turun tori, eli Turun ydinkeskusta.
Turkulaisten keskittymä "Meidän miehen" aka. Ike aka. Ilkka Kanervan ympärille ;D;D; Joka pääsi myös jälleen eduskuntaan, Tuksu-tekstariskandaalin jälkeen.

Hotellin aulassa oli vastassa Antza! So, menimme siitä sitte vähä kiertelee Turun kaupunkikulttuurisia maisemia ;p ja haukkaamaan happea!


Eipä Turussa ole mitään silmäänpistäviä muutoksia viime vuoteen nähden tapahtunut, ehkä on tullut pari Heseä lisää katukuvaan idk! Mäkkejähän siellä ei kauheasti ole, keskustassa ei yhtään ja koko Turun alueellakin vain kaksi.


Eipä tuokaan haittaa, koska en ees käy siellä:D Eikä Mäkistä ees saa vihreätä teetä! (Ei missään päin maailmaa) Skarpatkaa McDonalds's! :D

Hese Hotelli, täyden palvelun Hese-keskus! Hotelli, safkat, autopesu, kaikki! xD hihi. Kyseisessä rakennuksessa oli ennen Esso-niminen huoltoasema, mut sit toi rakennus korjaattiin perusteellisesti ja tehtiin siitä eräänlainen Hesen lippulaivakeskus!

Heselle irtopisteet siitä, että sieltä saa ainakin vihreätä teetä xD


Ystäväni Miika Puolakka osti jonkun paidan, me olimme sillä aikaa suositussa turkulaisessa Cafe Brahe Thaliassa, joka oli suoraan siinä kauppatorin kauppakeskuksessa eli Hansa-korttelissa! Teet taisivat olla täysin samat kuin viime vuonnakin :D Perinnettä peliin ;p heha

Hanska-kortteli, Turku. Ystäväni Miika Puolakka bongaili Turussa turkulaisia. Nih

Harmi että kaikkia en ehtinyt taaskan nähdä ja jouduttiin lähtemäänkin niin aikasin, olisi ollut kivaa jäädä sunnuntaihinkin asti! Yleensä kun matkustelen, olen pidempää kuin päivän :D Ellei kyseessä ole joku PR-keikka etc.


Turut on tältä vuodelta nähty. En nimittäin ehdi käymään ennen Juhannusta missään, paitsi tänään - lennän Vapuksi Tukholmaan ;P - Mut Ruotsin matka on poikkeus. En olisi ehtinyt käydä sielläkään tänä vuonna ellen nyt!

Mikä on maailman suurin ankka? No Posankka tietysti! eheheheh.
Varissuo. Kaverini Johanna Tukiainen oli heittämässä siellä taannoin keikkaa, oli kuulemma rento fiilis! Varissuo lieneekin tällaista Turun glamour-keskittymää, jonne keskiluokkaiselle pröystäilijälle ei ole mitään asiaa!

Minulla on tosi tiivisti koulua Juhannukseen asti. Sen jälkeen lähden hela kesäksi matkoille! ;D hihi. Niistä myöhemmin lisää. Täysin erilainen Vappu luvassa siis kuin viime vuonna. Silloin vietin Vapun Stadissa paikallisten kaverien kanssa.


Kiva ja piristävä reissu, aika perus tommoinen chilli-lauantai, joka oli nyt Turussa eikä Stadissa. Suosittelen Turkua kaikille, hieno kesäkaupunki!

Hotellin parkkipaikka. Portit auki ja Stadiin!
Sääkin oli Turussa nätti! leikittiin Miikan avoautolla, ja otettiin luukku auki. ;p Kottinii. JepaSuomessa omaperäisiä kaupunkeja on erittäin vähän. Kaikki on rakennettu tyyliin saman kaavan mukaan, eivätkä ne edes erotu millään toisistaan, kaiken lisäksi suurin osa niistä on rumia, esimerkkinä jälleen vaikkapa joku Kerava ja Kouvola =D Ei mitään omaperäistä! Kouvolassakin nuo julkisten hallinnon rakennukset on törkeän näköisiä=D Meinas silmät tippua päästä kun näin ekan kerran niitten Poliisiasemapäärakennuksen XDD haha.

Turku. Åbo. @ Modernimpaa Turkua! Magee toi ympyrätalo, vieläkun joku kertoisi siitä tarkemmin! :) Kyseessä varmaan normiasuintalo? Meillä on Marjaniemessä/Puotilassa saman tapainen, ei noin korkea, mutta leveämpi ja tyyliin saman näköinen.
Turun linja-autoasema. Myös eräänlainen maamerkki. Rakennuksen suunnitteli muistaakseni itse Herra Alvar Aalto! Jippii. ja niin kuin aikaisemmin totesin, tuossa on just sitä omaperäisyyttä, upea rakennus! Verratkaa esim. muiden kaupunkien linja-autoasemiin.

Eli ==> menkää chillaa Turkuun! Turun murrekin on silleen ihan piristävä ruiske oikeastaan :D Tosin ku Kouvolan murre, härren god! Hajoaa pää kun kuule sitä. Intin aikana, kun jouduin ravaaman Kouvolassa tuli huomattua kyllä että kuinka onnellinen olinkaan kun asun Helsingissä enkä sielläpäin. :D lol


Kaikille lukijoilleni veikeä vinkki! NELLYSSÄ alkoi tänään "salainen ale", tilasin sieltä paidan (joka ei tosin ollut alennuksessa), mutta se oli aivan upea! Laitan kuvee, sitten kun tilaus on saapunut :) Eli menkää Nellyyn, ALE-sivulla kysytään koodia, kirjoittakaa siihen "VIPSALE", niin saatte Alennustuotteet näkyviin ;) Hauskoja shoppailuhetkiä! :]

Nyt suihkuun, syömään ja pakkamaan laukkua viikonlopuksi, tulen takaisin ma-ti. Sweden-postauksia vapputunnelmissa ensi viikolla sitten ;p Lue ja tsekkaa myös edellispäivänpostaus! Eli TURKU 2011 @ GLORIOUS Friday Part 1.XX

2 comments:

Tiina said...

jeejee olipa kiva postaus turusta :) !! oon niin samaa mieltä tosta kesäkaupunki jutusta, turku on kesällä ihan mahtava :')
Mutta hei!!! :D etkai ollu tosissas että Varissuo on oikeasti joku glamour alue?? Jäi vähän mietityttämään toi. :D

Alec A-style said...

Thx! Sarkasmia Vapun kunniaksi ;D