Latest News


Haku

June 19, 2011

Rainy Stadi Chillin'

Kiirettä pukkaa! Kun tulee tällaisia pitkiä kirjoitustaukoja, kannattaa selailla vanhempia postauksia, joita on jo lähes 200. :)


Vanhemmat postaukset on koottu yhden sivun alle ==> TOPICS.

Anyway kuluva viikko on ollut sikakiireinen. :o On ollut ranskan tuntia, palavereitä ja frendien kanssa chillaamista. ;o En ole edes aina ollut himassa yötä...

Hakaniemi, Helsinki
Huomenna on btw vika kerta ranskaa! Keskiviikkona loppukoe :SS phyh. Toivon et pääsisin sen läpi. xD Tänään ja etenkin tiistaina aika menee kyllä ranskan kieliopin parissa! : D Vaikka kuinka tylsää se just nyt olisikin... mut sit kurssi on ohi! Jeee o/

Ainii ens viikollahan on jo Juhannus! Omfg. Ei oo vielä mitään suunnitelmia:D haha! Kyl se salee on taas City-Juhannus, en ole mökki-ihmisiä. Olin tosin viime Juhannuksena RMJ:ssä.

Kesä <3
Olen saanut korjattua välini muutaman ihmisen kanssa. :) Awesome! Oon ihan omatoimisestikin ottanut yhteyttä muutamaan tyyppiin, osa ei tosin edes vastannut mitään:DDD Haha. No olen ainakin yrittänyt omasta puolestani!

Ei mulla ole kenenkään kanssa mitään "oikeita" riitoja, kaikki jotain pieniä:D Jotka on yleensä normaalisti unohdettu parin viikon päästä.:D Mutta kun olen matkustellut ja tän vuoden osalta ollut Intissä ja vain opiskellut, niin ei ole ollut oikein aikaa keskittyä tuollaisiin.


Ainiin tähän on pakko heittää vielä eräs tapaus, joka kuulemma "vihaa minua", kyseinen henkilö ei edes tunne mua. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Ikin tavannut koko ihmistä, hän on kommaillut mulle aikoinaan omatoimisesti aika tiuhaan tahtiin Galtsussa. Sitten se loppui, vissiin sen jälkeen kun putsasin Facebookin kaverilistaani.:D Vittu haloo oikeasti valoja! Kyseinen tapaus ei mua oikeastaan kiinnostaa, oli sitten kyse vihasta tai rakkaudesta (miten voi vihata ihmistä, jota ei edes tunne tai oo ikin tavannutkaan? o_O), koska en tunne edes häntä. Tää oli musta vaa niin huvittava. :DD haha

Emt ainakin toimisto on suljettu @ Kamppi
Panostan jatkossakin vain kavereihin ja tuttuihin. Uskon kyl et suurin osa sotakirveistä on haudattu ennen kuin lähden Ranskaan. Mut en voi aina olla se aloitteellinen osapuoli! Oli sitten kumpi tahansa enemmän tai vähemmän syyllinen. :]

Chill
Muistelkaa vaikka niitä parhaita hetkiä kun ollaan oltu chillailemassa ja bilettämässä. Ei välit voi katketa vain sen takii et jompi kumpi on haistattanut tyylii vaan vittu etc. :DD haha. Ja TE, jotka olette suuttunut mulle sen takia että olen poistanut Facebookista - se ei ole mikään syy olla vihainen.:D Haloo!

Ympyrätalo ft. Helsingin ihana sää <3 Love rain @ Hakaniemi, Helsinki
Eiköhän tää nyt ollut tässä. Ne joita kiinnostaa fixata välit, LET ME KNOW. Lisätkää vaikka Naamakirjaan tai laittakaa koodia.

Mut nyt varsinaiseen postausaiheeseen. : D


Käytiin mm. Titan kaa viime viikolla Sushilla! Paikka oli Kampin lähellä, kuulemma joku aika uusi. Ihan ok mesta. Aika hintava kylläkin... Onneksi ei ollut nälkää, joten otin vain vettää ja vihreän teen, joka sekin oli 4 € luokkaa. : D Sellanen pieni kuppi haha.


Helsingin sää on aika perseestä vs. mun vaatetukseen - kun pukeudun normisti, eli pilleihin etc, nii ulkoo o vitusti helteitä. :DD Ja sit ku oon pukeutunut kevyesti siel sit vittu sataa kaatamalla. D:D Noh, onneksi kun käytiin sushilla mulla oli sentään farkut yllää XDD muaha. Mut silti sielt sato vettä!
Maistoin sit lopulta pari Titan sushia. Toi mustekala on paha : < Limainen ja haisee pahalle
Tarkotus oli mennä Jermun kaa chillaa jonnekkii ympäri stadii. Noh ei jaksannut kastua, nii vedettiin Kampissa nopee parit sidut, jotka Titalla oli mukana ja mentii sit chillaa Javaan. Iha jepa perus-päivä!
öö wtf guys? @ Kamppi
Anyway postauksia alkaa taas tulee useammin, osa on rästissäkin.;D;DD Mut ku toi ranskan opiskelu on nyt aika tärkee... ja ku jään hengaa stadiin tai meen kaverille tuntien jälkeen, eipä oo ollut aikaa skriivailla tänne mitään... Mut Twitteriä päivittelen kyl monta kertaa päivässä. :p Kandee seurata sieltä jos kiinnostusta riittää :) - tai jos täällä alkaa olemaan jonkun mielestä liian hiljaista.

2 comments:

Anonymous said...

Ihana Alec :--)!

Kivat farkut! Onko nuo ne uudet farkut, jotka ostit silloi Tukholmasta?:-)

Alec A-style said...

Hey, yap! :]