Latest News


Haku

June 26, 2011

Goodbye U.S!

Postaus on vajaan vuoden myöhässä! Mun oli tarkoitus kirjoittaa U.S. paluupostaus viime vuoden puolella, mutta aika ei riittänyt=) Oli sen verran matskua; kuvia ja videoita, joista piti poimia parhaimmat...


Anyway tässä se on. Kuvat ja videot kertokoon kaiken, jätän tekstittelyn jälleen vähemmälle. Kirjoitan kuitenkin tärkeimmät mieleenpainumat :)


P.S Paluumatkalta ei ollut mitään videomatksua, paitsi Pariisi -postauksessa. Oli sen verran haikea mieli... en jaksannut kuvata. Nämä videot ovat menomatkalta! Itse kattelin näitä Los Angelesin yläpuolella kuvattuja videoita varmaan 10 kertaa tänään... voi näitä muistoja :]

Yhdysvallat on isämaallinen valtio. Joka paikassa on U.S. lippuja.

Se mitä on varsinaisesti jäänyt paluupäivästä mieleen on haikea mieli... mulla oli elämäni kivointa aikaa Los Angelesissa ja Kaliforniassa.


Lento oli tosi aikainen, around 7.50AM... Ja olin silloin kaverini kanssa yötä Venturassa...


Noh yö venyi kyllä aika pitkäksi ;p vihaan hyvästelyjä ja lähtöjä, ja vieläpä kun ne osuu varhaisaamuihin, kun oot ihan huurussa...


Lähdettiin ajamaan kohti LAX:ia = Los Angeles Internartional Airport. Aurinko alkoi jo nousta ja autosta oli kivaa seurata amerikkalaista arkipäivän herätystä, kun ihmiset lähtivät töihin etc...

Sarkku oli tuolloin Sunsetilla hotellissa, ja tapasimmekin vasta lentokoneen lähtöportilla, koska olin tapaani mukaan hieman myöhässä ;D


Kyseisenä päivänä LAX:ssa oli KIRJAIMALLISESTI PITKÄ JONO. Se kasvoi kilometrien pituiseksi ulko-ovien ulkopuolelle. LAX ei muuten ole kovin pienikään. Yksi Yhdysvaltain suurimmista ja vilkkaimmista lentokentistä.

United Airlines
Anyway, olin jo paniikissa, kun olin vielä jonottamassa, vaikka mun olisi pitänyt olla jo luovuttamassa matkalaukkuani ja mennä turvatarkastukseen...... noh sielt sitten tuli henkilökunnalta huutoa että "Ne joilla lento lähtee klo XX, voivat mennä jonon ohi", ja hyvä kun tuon kuuli just ja just :D
Eipä toiminnut kyseinen koje!! :D V''ttu:D Kun oli himokiire Security Pointii!
Lähdin siitä sitten heti eteenpäin! Elämäni pisin jono, jossa olen joutunut jonottaa:D Kaikki meni sitten hyvin, mitä nyt toi automaattinen Check-In ei toiminut =D Piti mennä tiskille etc. ja vasta sitten turvatarkastukseen, joka meni nopeasti.


Tapasin Sarkun porteilla! Aikaakin oli vielä, jeee! Kävin ostaa teen =D hehe

Sarianna Sihvo ja ihanat kanssamatkustajat Bill, Jennifer & co.
<3 Delta Air Lines
Nohjoo... lentokone oli Deltan aika iso Boeing 767 ja ensimmäinen välilento oli Atlantassa. Sieltä sitten Pariisiin. Atlantan lentokenttä oli kyl kans aivan huikea! Jouduttiin vaihtaamaan siinä terminaaliakin lentokentän sisäisellä metrolla.

Katoin koneessa Ghost Buster's'aa =) Se oli ilmaiskanavalla XD 
Dr. Pepper <3
Kalifornian yllä.

Pariisin lento oli elämäni paras :] Kone oli AirFrance toiseksi suurin mitä heillä on. En nyt muista tarkkaan, mutta se taisi olla Boeing 747, kaksikerroksinen Jumbo! Sarkku istui yläkerrassa, ja minä alakerrassa. Kone oli 3 + 4 + 3 istuttava, eli iso!! :D Mun vieres istuivat ranskalainen ja ruotsalainen, sain ikkunapaikan.


Atlanta.


Siinä sitten jubailtiin jäbien kanssa kaikkee! :D Ranskalainen kertoi mulle että missä mun kannattaisi Pariisissa käydä etc, kun mulla oli runsaasti aikaa käydä Pariisin keskustassa ennen Helsingin lentoa.... jonka muuten jouduin lentämään Finnairilla XDD En tykkää Finnairista :D Noh sain Finnairilt jonku minicokistölkin ja leivän:Dlol Finnairin kone oli Airbus 320.
Atlantan lentokentänt sisäinen metro, joka liikkuu terminaalien välillä.

AirFrancen tarjoilut olivat kivat! Kolmet ateriat, välipalat, shamppaanjaa ja viiniä! Kaikki kuului hintaan. Sain kans korvatulpat ja silmälaput, koska oli yölento =) Laitoin itseni päälle viltin, silmälaput ja iPodin korviini ja Good Night=)

@ AirFrance
Kyllä oli ikimuistoinen Yhdysvaltain matka. Paluupäiväkin oli ikumuistoinen sillä ehdin nähdä hieman Pariisiakin. Siitä olen postannutkin jo viime syksynä postauksen :) Sarkku ei taloudellisista syistä tullut mukaani Pariisin RER-junalla. Näimme CDG:n jälkeen vasta Helsinki-Vantaalla. Ranska tulee mulle elokuun loppupuolelta aina helmikuuhun asti kyllä tutuksi ;D;DD haha.
Pariisin yllä.

Saavuimme Pariisiin jo ennen 7AM =) Kapteeni sanoi että saavuime 30min etuajassa. :]

Finnarin "tarjoilut", sain myös Iltalehden, jossa oli iso juttu, että BB-Henna sai uudet tissit, tervetuloa siis Suomeen.
Nih, Elisa muisti minut myös kirjeellä palattuani Yhdysvalloista =) 25 minuutin puhelut, ja parit viestit. Nih :]
Mut hei, tämä U.S. elämys koetaan uudestaan, koskaan ei tiedä milloin on seuraava kerta, tai ken tietää ehkä joku tietääkin jo ;)) Suosittelen Yhdysvaltoja kaikille, etenkin Kaliforniaa.U.S. <3Love u.
3 comments:

Anonymous said...

Hyvä postaus. Tykkään tuosta, että annat hyvin yksityiskohtaisesti tietoa esimerkiksi lentokonemalleista ym. Muutenkin blogi on hyvää luettavaa.

Anonymous said...

Magee postaus :)
Tuli sellainen fiilis et on jossain vaihees pakko itsekin päästä Usaan :D

-Ville

Alec A-style said...

Thankie :] Arvostan!