Latest News


Haku

June 27, 2011

★ LOS ANGELES 2011 ★

So, guys! Se on sitten menoa. Varasin ja maksoin eilen lentoliput Yhdysvaltoihin! :)(:
Lähtö torstaina. Viime postauksessa oli btw vinkki, että tällainen uutinen olisi lähipäivinä odotettavissa. ;)) Osa ehkä osasikin lukea sen rivien välistä ;p
OON KIRJAIMELLISESTI IHAN TÄPINNÖISSÄNI! :> Lähden 30.6 aamutuiman. Lennän tällä kertaa Lufthansan Boeingeilla Helsingistä Frankfurtiin, sieltä suoraan LOS ANGELESIIN.


Palaan VASTA elokuun 16. päivä United Airlines'lla! Eli olen U.S:ssa lähes kaksi kuukautta. Lufthansa on rankattu btw vuonna 2011 sijalle 3. Euroopan parhaimpana lentoyhtiönä. No katotaan millanen se sit on. :)))

Lentoyhtiön valinta oli aika puhtaasti budjettipohjainen, sillä halvimman ja kalliimman välinen ero olisi ollut tässä hintaluokassa 600 euroa! En ottanut halvinta vaihtoehtoa, koska siinä olisi ollut turhia odotusaikoja ja muita ikäviä koukeroita tai välilaskuja.

Olin päättänyt jo viime U.S. matkani jälkeen että myös kesä 2011 menisi kokonaan Atlantin toisella puolella. Tämä ei kylläkään näyttänyt edes viime viikollakaan kovin itsestään selvältä.


Matkassa oli - etenkin viime hetkellä - paljon varmuusepätekijöitä, joten en osannut tarkalleen päättä koska lähtisin ja palaisin takaisin. :]

Kun sain eilen tekstarilla tiedon Kaliforniasta että siellä päässä kaikki on OKAY siinä 12.30 aikaan, niin olin ihan WOW!!! XDD (Heräsin btw kyseiseen viestiin. xD)


Suunnitelmat siis muuttuivat jälleen alkuperäisistä (alun perin kohteen piti olla NYC tai New Orleans), sillä kohde on vaihtunut jälleen Los Angelesiin... Hollywoodiin... Kaliforniaan... siitä on tullut mun paikka! ;D

Mikä parasta, matkustan myös muualle Yhdysvalloissa pitkin ja poikki! New York, New Orleans, Phoenix, Austin, Washington DC, Philadelphia... ♥


Moni varmasti ihmettee what the hell Alec, mitä sä niin kauan siellä?


Minut pyydettiin mukaan eräälle kiertueelle. Kiertue kestää noin kuukauden, eli oon suurimman osan ajastani matkan päällä. ;p TÄÄ ON NIIN UNELMA!!!! Käyn läpi USA:n melkeinpä kaikki tärkeimmät kaunpungit!


Ilmoittelen tästä kiertueesta lisää Yhdysvalloista käsin. Postaustahti harvenee, mutta lupaan postailla ainakin kerran tai kaksi viikossa. Joskus ehkä vilkkaaminkin, riippuu täysin millainen aikataulu minulla tulee siellä olemaan. 


Twitter on paras tapa seurata tekemisiäni reaaliajassa USA:ssaLisätkää ja Tweetatka kanssani! :) Facebook-kaverit pysyvät myös hyvin reaaliajassa kanssani. Valitettavasti Facebook on vain ystäviäni ja muita tuttuja varten.

Sunset Boulevard, Hollywood, LA, CA
Ostan ennen matkaani uuden Canonin järkkärin, jota käytiinkin jo Viljetin kanssa testaamassa Rajalassa (550D/600D/60D). Eli lähes 4 vuotta vanha rakas Panasonicin puolijärkkärini väistyy. Saan tästä eteenpäin laadukkaampia ja parempia kuvia entistäkin nopeasti! Videolaatu paranee HUOMATTTAVASTI! Eli USA ei jätä tälläkään kertaa ketään kylmäksi. ;) Pyrin postaamaan U.S:sta v-postauksia eli videpostauksia.


Oon vieläkin ihan shokissa. ;D Eka Ranska-pamautus ja nyt tää. :p Palattuani Suomeen elokuussa, olen täällä vajaan viikon, ja lähden koneella Pariisin kautta TGV:llä Grenobleen noin puoleksi vuodeksi opiskelemaan tieteitä. ;D

En ole vieläkään nähnyt kaikkia mun vanhoja kavereita. Onkin tullut jo ikävä! Mut ei mahda mitään. :/ Etenkin kun osalla on näköjään liian korkea ego, etteivät ne kykene sopimaan vaikka minä pystyn todellakin sopimaan. Sovin Juhannuksena Hennan (Kalinainen) kanssa pitkään kestänneen riitaamme ja nauroimme jopa koko jutulle.


Lisätkää mut Facebookiin. Tiedätte kyllä ketä tällä tarkoitan, etenkin TE, joita olen poistellut erinnäisistä syistä. :)


Ehdin vielä tällä viikolla näkemään jengiä ma-ke. Menen huomenna kaverini kanssa rentoutumaan ja kuvaamaan. Että näin. Matkakuume on suuri, tänään on asioidenhoitopäivä - pitäis hoitaa ja tulostaa kaikki tylsät paperiasiat, ja käydä koululla... huomisesta lähtien alan pikku hiljaa pakkaamaan jo laukkuani. :p

Los Angelesin motari
Hey postailen vielä tällä viikolla ennen lähtöäni muutamia postausksia. I Promise! Love ya all!


10 comments:

Karina said...

AAAAAAAAA DAMN IT VÄHÄ MÄ OON KATEELLINEN SULLE :d
mäki haluaisin yhdysvaltoihin ja sä vieläpä pääset yli kuukaudeks...

Äääh! :( Mutta onnea sulle ja tosi mukavaa matkaa<3 ! :)

iLeevi said...

TUO MULLE TULIAISIA :)))

Anna said...

Mulla ei oo lufthansasta muuta kuin huonoja kokemuksia.... :-( Mut toivottavasti sulla käy parempi tuuri! :-)

Alec A-style said...

kiitos:) koitan ottaa kaiken irti mitä pystyn (;

leevi tottakai sinulle mitävain<3

Anna, mistä lennosta sulla on huonoja kokemuksia Lufthansasta?:p Mulla on niitten kaa vain pitkät lennot, lentoyhtiöt panostaa aina niihin! :b Lyhyet lennot hoittaa partneriyhtiö United Arilines. Nomut Euroopan 3. paras oli Lufhtansa 11', pakko sen on olla jossain määrin hyvä ;p Se selviää torstaina! P.S ne omistaa Airbus A380, joita tällä hetkellä on tosi harvalla.. Euroopassa vain AirFrance ja Lufhtansa omistavat sellaset. Ne on ne isoimmat luxusjumbot! ois niiii unelma lentää sellasel<3

riiiina said...

OOOOOH oon niin kateellinen sulle!! :DD mun koko loma menee suomes mut pidä hauskaaa sää siellä :D:D:D

hero said...

hei tuli täs mieleen, että en muista lukeneeni että kävisit jossai töissä tai mitää, että mistä saat rahat noihi kaikkii sun reissailuihin? :) Vai onks se kiertue työkeikka tai jotai?

enivei, kuulostaa aikas hyvältä reissulta..!

Alec A-style said...

hihi kerranki kesä,jolloin ei oo kesäduunia;D

hero: Liian nenänkkäitä kysymyksiä:DD KAikella kunnioituksella, asiahan ei kuuluu yhtään sinulle tai kenellekkään muulle tuntemattomalle :] Henkilökohtaiset asiat ovat henkilökohtaisia, en itsekkään kysele (eikä mua voisi vähempään kiinnostaa), toisten etenkin tuntemattomien raha- tai esim seurusteluasiat. Totetan kuitenkin, että kyllä käyn, ja olen käynyt töissä ja myös talousopintoja on sen verran takana, että osaan säästää ja elää finanssien mukaan.
http://www.vanitybackstage.com/p/profiili.html

Anonymous said...

voivitsi ! oon niin kateellinen sulle ku sä matkustelet melkeen kokoaja ja nytte pääset vielä yhdysvaltoihin yli kuukaudeks ! Pakko kysyy, et mistä sä oikein saat rahaa matkustella niin paljo? o:

Taru said...

wow, onneks olkoon! :O tännekin kelpais pari kuukautta USA:ssa ja sen jälkeen vaihto-oppilaana olo Ranskassa. vau!

tuntuu että sä elät tällä hetkellä unelmaas :) ihan mahtavaa!

hero said...

Sori, mut ei kysymyksen tarkotus ei kyllä ollut ärsyttää tai udella mitään salaisuuksia, mutta ihan puhtaasti vaan tulin miettineeks ja aattelin kysyä, kun kerran siihen mahdollisuus on. Ite en koe työ- tai raha-asioista puhumista kiusalliseks tuntemattomienkaan kanssa, mutta toki viisas kannattaa olla, että mitä kertoo ja missä. Anyway, hyvää reissua!