Latest News


Haku

June 28, 2011

Chill Chill Chill

Viime hetken chillausta on tullut vietettyä ennen ylihuomista matkaa. =) Tai itse asiassa lento on noin 38 tunnin päästä! :> Jännittää...

Vilja Harjamäki < 3
Oon käynyt nyt katsomassa uutta cameraa. Sain hyvän tarjouksen Canonin 550D:sta 18-135 mm objektiivin kera.:) Katson ettei tuon 600D kääntyvä näyttö tuo mulle merkityksellistä lisäarvoa, koska ero on noin 150-200e kyseisten kameroiden välillä saman objektiivin kanssa. Kääntyvä näyttö olisi ollut videokuvauksessa kyllä bonari, mut 550D:ssa on muuten samat HD-videolaadut etc. ja muutkin speksit täysin samat. 550D onkin rankattu hyväksi kameraksi monissa eri testeissä ja vertailuissa. Joudun ostamaan kyllä vielä erikseen lisäakun, joka nyt tarvikeakkuna maksaa joku 40e. Mut sit kelasin ostaa kans 32Gt Sandiskin nopean muistikortin (SDHC, ~30 mb/s), joka ei olekkaan kovin halpa, koska tuo nopeus nostaa sen hintaa. Noh, kortilla on 10 vuoden takuu!

Sorruin varmaan vuoteen tähän! Otin kaks juustoa, kanawrapin, veden ja teen!  :b
Tuo 18-135 mm linssi on hyvä yleiskuvaukseen! Eikä "liian raskaskaan", eli ihan ok paketti tähän alkuun. Sitten jatkossa voisi ostaa paremman linssin etc. :] Nyt on tuo budjetti vähä tiukilla kun on matkakuluja, ja syksyllä tulossa pitkä Ranskan reissu. ;D

Heippa koti vähäksi aikaa, nähdään taas v.2012 <3 @ Vuosaari, Helsinki
Käyn ostamassa cameran huomenna. Aika viime tippaan menee, mut eipä oo ollut aikaa... oon myös jostain syystä ollut viime päivät aika jännittynyt, stressaantunut ja väsynyt=D lol. Kelatakaa en ole edes aloittanut mitään pakkaushommiakaan vielä!=DDDD Perus-Alec.

Kaverini laittama salaatti. mm oli sika hyvä! Söin kaiken ;D No en sentään xD
Huomenna sitten viime hetken matkaostokset. Asunhan U.S:ssa lähes 2 kuukautta =) mmmm. Ainiin käyn myös vaihtamassa vähän $$$ mukaan eli dollareita, ;D vaikka kortillakin siellä pärjää mainiosti, mut käteistä tarvitaan aina.

Söimme tänään frendin kanssa kirsikoita ja maistoin jotain tommosta ihme Ginger Beer-litkua, ;D joka on siis alkoholitonta.


Kävin ostamassa jo valmiiksi Ranska-kielioppijutut, ettei nekää jäisi sit viime tippaan. :p

Stockan Ranskan kielen osasto

Hmm kun vielä huomenna saisi tehtyä kaikki viimeisetkin tylsät käytännön jutut ja ostettua kaikki tarpeellinen, nii sit voikin illalla lähtee pakkaa laukkua ja tyhjentää asunnon tavaroista (siis pintatavarat, esim. tietokone, baaritiskin juomat etc.), koska tänne muuttaa uusi asukki aina tammikuuhun asti.:))

Hihih, vähän outoa tälleen luovuttaa kämppäni ventovieraalle.=D Mutta pakko. Vuokralainen vaikutti mukavalta ja rehdiltä, eli kyl se tästä! Olen ollut tässä hakuprosessissa tosi nirso hakijoiden suhteen. Oon tosi suojelevainen "palatsiani" kohtaan. ;DD Enkä tykkää kun tääl ois sit jotain likaa yms. schaissee:D Kirjasin vuokrasoppariin, että vuokralaisen on poismuuttaessa siivottava, ja luovutettava asuntoni sellaisessa kunnossa kuin se ennen vuokraamistakin on ollut. ;D Oli PAKKO lisätä toi kohta, ja sit vielä että tupakointi sisällä EHDOTTOMASTI kiellettyä :DD hihi. Oon tarkka<3

Bongasin tänään kävellessäni himaan pupun. :o

Jepa, nyt menen hoitamanaan juttuja, postailen vielä pari postausta ennen lentoa. Mm. Juhannus-postauksen. :]
Bon Voyage <3 Viimeinen metro, jolla tulin äsken himaan :>
Take care guys <3 :3 Alla oleva videoclippi viime vuoden LA matkasta. :>


3 comments:

iLeevi said...

On hyvä olla tarkka tos oman asunnon vuokraamises .. koska se ei oo kivaa jos siel tosiaan haisee pinttyny rööki ja siel on paskasta! tommosis asiois ei mun mielest vois ees olla liian tarkka :D

Anonymous said...

Suosittelen todellakki tota Canonin D550 (: itellä on sellanen ja sillä saa todella hyviä kuvia ja just sellasia ku ite haluaa (:

Alec A-style said...

yeah i got that Leevi ;D

jenspa, mitä objektiivia oot käyttänyt siin?:) ootko ostannu myös ulkosalaman? Meen iha justiinsa hakemaan Camera-pakettia Stadista :)
Mut salama jää kyl varmaa ens vuotee : < noilla pitäis kyl pärjää hyvin, kuten sanoitkin :]