Latest News


Haku

December 27, 2011

Alec's B-day 2011, France

Yhdet erikoisimmista syntymäpäivistäni ikinä! :)


Suurin jytky oli etten pitänyt tänä vuonna Partyja synttäreitteni kunniaksi. Eikä ennalta kutsuttuja vieraitakaan ollut. Yleensä b-dayt ovat olleet teemaluontoiset kemut, joita oon suunnittelut frendieni kanssa huolellisesti etukäteen.


Aina kun pidän normaalistikin bileitä, panostan niihin paljon. Musta on kivaa nähdä vaivaa ja keksiä teemoja, jotta kaikilla olisi kivaa!

Ei tänä vuonna... Täällä Ranskan Alpeilla vuoden 2011 synttärini menivät erittäin arkisesti ja hyvin nopeasti! :) Koska toisin kuin viime vuonna, syntymäpäiväni oli nyt sunnuntaina! Joten kaikilla oli seuraavana päivänä koulua, ja täällä on tosi tiukka koulukuri. Vaikka kyse on yliopistosta, niin kuri on tiukempaa kuin Suomen yläasteella/lukiossa =DD

Näkymät Julienin parvekkeelta @ Grenoble, France
Kutsuin koulustamme luokkamme oppilaita, ja paikalle tulikin puolet luokastamme! Tosi erikoista siis ;o Toisaalta arvostan että jengi halusi juhlistaa mun kanssa b-daytani!


Oli mieleenkiintoista neuvotella kaikki käytännön jutut, että missä nähdään, minne mennään etc... englanniksi ja osittain ranskaksi. blaah :D Noh siinä oli taas hässäkkää kun mietittiin!


Sit päätettiinkin kun olimme koko porukalla keskustassa että mennäänkin erään ranskalaisen kaverimme Julienin luokse! Hänellä oli sopivasti pieni  yksiö keskustassa - toisin kuin muilla! Lähes kaikki asuvat täällä asuntoloissa, niin kuin minäkin - kunnon hiirenloukkuhelvetta ;D;D; XXDD
Cheers to Alec! Alec 19+ ;)
Päivä oli lämmin, vaikka oli jo syyskuun 18. päivä... Mutta täällähän oli silloin vielä kesä! Päivisin yli +30C! Syksy saapui tänne maraaskuun lopussa, ja on edelleen tosi syksyisää.

Posse kasassa
Nojoo ranskalaiset (joukossa oli kyllä myös amerikkalaisia ja brasilialaisia) eivät ainakaan pukeutumisellaan kauheasti osoittaneet että kyse olisi ollut jonkun synttäreistä! Kaikilla oli päällä samat kledjut joita he muutenkin koko ajan käyttävät 24/7!!! :D Lol.

Vuoden 2011 vuosikertaviiniä ;D lol
Viinin ja juomat kaverit halusivat minulle tarjota, vaikka minä ostin myös viinejä pöytään! Julien halusi myös tilata kaikille pizzat. Tosi huomaavaista ja erikoista. Pitäisin näitä enemmänkin siis "illanistujaisina". :)
Pizzzaaaaaaaa

Yhdet erikoisimmista synttäreistäni ikinä siis! :D Noh näin ne meni, ja oli kuitenkin kutsuttua seuraa, ja mikä tärkeintä kaikilla oli kivaa!


Alun perin suunnittelin viettäväni b-daytani Pariisissa, mutta se ei olisi ollut mahdollista koska mähän juuri vastikään aloin kotiutumaan tänne Ranskaan kaiken tuon alkuhelvetin jälkeen, ja sain pari päivää ennen synttäreitäni mm. netin huoneeseni! (Kiitos lahjasta UJF <3) Eli kaikki oli täällä päässä tosi keskeneräistä, en voinut/jaksannut lähteä Pariisiin asti sopimaan synttärijärjestelyistäni.

Näin tänä vuonna! :] Kyllä viime vuosien synttärijuhlia jää kaipamaan etenkin vuoden 2009 ja 2008 synttäreitä! Niistä ei ole postauksia, koska perustin blogin vasta sen jälkeen :/ Kuvia kuitenkin on, ja aion jossain välissä kyllä postailla ennen vuotta 2010 kaikkia kivoja juttuja! Esim. Moskovan Euroviisut, Promot, Seiskan bileristeilyt, etc. etc!


Ensi vuonna sitten Alec 2012 ;)) Btw lauantaina lähtö Nizzan ja Monacoon. Myös Cannesiin. Hyvä startti Uudelle Vuodelle! Nyt takaisin projektin pariin, että saisin tän joten kuten vielä tän vuoden puolella purkkiin...
XO

4 comments:

Anonymous said...

öäääää oot niiiin sulonen :3 ♥ must ois tosi kiva päästä käymää ranskas, ku se ois mulle yks hienoimmist paikoist mis haluisin käydä:(!

Anonymous said...

oho:o kui söpö oot!

Alec A-style said...

Kiitos kiitos :)! Joo Ranskassa kannattaa käydä.

X

Anonymous said...

Vautsi vau mitä kuvia :) Aina yhtä ihana! Ei aina tarvikkaa "panostaa", voi välillä juhlia rennommin! :) Samaa mieltä oon..