Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

04 December 2011

Sweet - Octopussy

Yumyum! Tällaista meidän perusmarketissa :p Sieltä löytyy paljon muutakin elävää, jota voi AmericanExpressillä vinguttaa!

Herkkuu :) YUM! Octopus <3 Squid <3
Kalmarin lonkeroitaki voi ostaa tolleen paloina :p Pukinkonttiin!
Jänniä eläimiä :p Emt miten noi myy niitä tolleen elävinä xD

Kaikille jotakin! Noi karvapallot oli hauskoja:DD
Hummereita!
Ranskassa kaikki on mahdollista! XD Noita eläimiä makaa keskellä kaupan lattioita, eikä kukaan tee mitää:DD

Taskurapu raukka, se yritti kiivetä pois akvaariosta :p Pyyhkäisin sitä ikkunan läpi ylös niin kuin iPhonella, nii se seuras mun sormea ylöspäin, mut tippui aina takas pohjalle kun ei ollut mitään tukea mitä pitkin "karata" ;( Sad

X

4 comments:

Anonymous said...

'''Yumyum! Tällaista meidän perusmarketissa :p Sieltä löytyy paljon muutakin elävää, jota voi AmericanExpressillä vinguttaa!''
Eli käteinen tai normaalit kortit eivät käy? vai koitatko jotenkin olla niin rikasta miestä "mulla on americanexpress"

Alec A-style said...

En koskaan ymmärrä, enkä tule ymmärtämän näitä anonyymeja provokaattoreita :DDDDDDDD Julkaisin tän poikkeuksellisesti. Jos olisin laittanut siihen käteinen, tai visa, sun kaltainen olisi kommentoinut siihen jotain muuta vikinää.
Lauseen tarkoitus on olla hauska, että kalmaria saa omakseen vinguttamalla vähän korttia. Ranskassa voit ostoksesi maksaa shekeillä, joka on normaalia täällä, korteilla ja rahalla, muuta kysyttävää? En henk.koht edes omista AmericanExpressiä, enkä yritä olla yhtään mitään. Olen mikä olen. Enkä ole rikas - jos olisin asuisin jo Monacossa ja Hollywoodissa - en Helsingissä. Tällaiset kommentit menee yleensä suoraan spammiin, en lue niitä, joten älä vaivaudu kommentoimaan enää tällaista kuraa :D haha kommentoisit edes omalla naamalla ja identiteetillä. Mua ei esim vois vähempään kiinnostaa mistä sosiaaliluokasta kukin tulee - ei kiinnostaa. Keskityn olennaiseen.

Anonymous said...

Alec! kamalia noi elukat :ooo Anonyymi vittuako sä aina avaudut Alecille????? hanki vittu elämän urpo!

Anonymous said...

aika diorii :o