Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

05 December 2010

Time for Movie @Stockholm

Kävin eilen ensimmäistä kertaaTukholmassa leffassa, oli sika siistiä! Leffasalit olivat suomalaisia kivempia!

Salissamme oli toinen kerros, ns. koroke tai parvi, sieltä oli kivaa katsoa elokuvaa :) Olen kerran käynyt Pietarissa leffassa, siellä oli myös samantapainen koroke tai sellaiset parvekepaikat ylhäällä :)


Svenska Films eli SF edusti hyvin! Ennen leffan alkua  tuli joku nainen selittää että puhelimet pois päältä jne, ja kaikki tapahtui tosi iloisesti (:

hihi lippuni
Jenkeissä tosin saman "toimenpiteen" hoiti kankaalla pyörivä mainos-ilmoitus että sammuttaisitteko kännykkänne etc XD Mutta oli kiva piristys :D Jengi vaan taputti!


Elokuvan nim oli The Next Three Days, joka oli action/draama/trilleri-leffa, tykkäsin tosi paljon! Alku oli jännittävää, ja siinä sai koko leffan aikana miettiä ja seurata juonen kulkua. Aika mies :) Kun uhrasi kaiken pelastakseen syyttömän vaimonsa vankilasta kaikkien paineiden alaisena! Nice :) Tekisin varmasti samoin, jos elämässäni olisi yhtä tärkeä henkilö, jota ilman en voisi elää.
3D-lasit kierrätykseen
Tekstitys oli ruotsiksi, mutta olen jo tottunut katsomaan elokuvia englannin kielellä :) Oppii samalla pikkuhiljaa ymmärtämään paremmin mitä elokuvassa tapahtuu alkuperäisellä kielellä!


Leffan jälkeen ihmiset alkoivat taputtaa, mikä oli minusta kivaa :DD :)


Muuten leffassa käynti ei eronnut suomalaisista mitenkään :D Vähän edistyksellisempää oli monet käytännnön asiat etc ja ilmapiiri rennompaa. Hinta oli 105 kruunua, eli sellainen vajaa 12 €.

Elokuvan alku
Kyseessä oli tosin perjantai-ilta, niin näytökset olivat kalliimpia. Oli siellä myös 95 kruunun elokuvia. Kyseisen elokuvan ensi-ilta oli juuri kun me kävimme katsomassa sitä :)

Tulevat ensi-iltaleffat
Tällasta! Kivaa oli. Nyt pakko juosta kaupungille, olen jo muutenkin myöhässä aikataulusta Cya ===>


XX

1 comment:

Eini said...

Joensuussa oli ennen Tapion elokuvateatterissa myös parvi, mutta remontissa se poistettiin :(