Latest News


Haku

December 20, 2010

Xmas Spirit in Stockholm

Tukholman joulunaikaa oli jotain upeata! Kaikkialla oli tosi nättejä valoja, koristeltuja joulukuusia ja muuta jouluun liittyvää koristelua :)


Keskustassa suurien tavaratalojen ikkunnoissa oli hienoja jouluteemalla höystettyjä asetelmia :) Esimerkiksi Åhlens City ja NK tavaratalojen ikkunnoissa oli upeita satumaisia jouluasetelmia.Rakastuin Kuninkaanlinnan edustalla olevaan jättijoulukuuseen ja sen miellettömiin valoihin!:]


Kuten sanoin keskusta-alueella jokaikinen katu oli jollainlailla koristeltu jouluvaloin etc! Helsingissä meillä on vain Aleksanterinkatu, jossa on jouluvalot=DD En kommentoi tuohon sen enempään :---D Niin, ja nykyään myös meidän iki-ihana Kamppikeskus koristellaan myös ihan nätein jouluvaloin.


Joulufiiliksen pyistyi aistimaan Tukholmasta! Ihmisiä oli kaikkialla tekemässä joululahjaostoksiaan :p Kaupoissa soi tunnelmallista joulumusiikkia.


Makeeta! Suosittelen kaikille Tukholmaa jouluaikaan :)


Jaha Jouluun on enää neljä päivää. Vaikka Tukholmassakin oli "Joulutaikaa" ja kaikki oli upeata, niin ei mulla siltikään ole tällä hetkellä yhtään joulumieltä. Mulle Joulu ei merkitse oikeasti mitään :D Paitsi että rajoittaa hiukan elämää, koska kaupat ovat pääsääntöisesti kiinni kolmen päivän ajan. Mutta koko tämä Joulusirkus on silti ihan kivaa, sillä kadut ja rakennukset saavat väriä ja uuden ilmeen.

En saa koskaan Jouluna lahjoja. En ole edes pienenä saanut äidiltäni koskaan mitään Joululahjaksi. Isovanhemmiltani saan kyllä aina jotain. En tosin tarvitse mitään lahjoja :) Pärjään hyvin ilmankin.

En mene tänä jouluna äidin luokse. Siitä ei sen enempään. Pyydän todennäkösiesti meille kaverin ja täällä chillaillaan :] Pidetään tällainen moderni joulu ;D;;;D theheh Tai sitten menen itse jonnekkin jouluksi.

Yum! Näitä oli joka paikassa :)
TAI sitten harjoittelen jouluna mun uudella Adoben CS5 Master ohjelmapaketilla... :)


Pusspuss. Olin btw eilen jälleen cooper lenkillä! Tiukkaa teki, kun oli saatanan kylmää, oli viimaa ja pyrysi niin helvetisti! :D Mut vedin sen silti, tulos ei tosin parantunut juuri sään takia. Juoksen seuraavan lenkin huomenna tai torstaina :)


Tavoitteena on saada stabiilinopeudella 12 minuutin ajalla 2500-2850 m. Nyt juoksen 2800m, mutta nopeus on ollut vaihtelevaa, sillä välillä olen joutunut pysähtymään ja kävelemään, tavoitteena siis juosta koko 12 minuutin matkan ajan! :]


XX

No comments: