Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

22 December 2010

CHILL in STOCKHOLM

Oli nättiä rentoutua, chillailla ja vain olla Tukholmassa. Päivät menivätkin todella nopeasti!


Se menee just näin, kun on tosi kivaa, niin tuntuu että aika ei vain riitä.. se vain kuluu liian nopeasti :)

Random xD
Näin Tukholmassa monia kavereita, mutta viimeiset päivät olin Essin kanssa.

Päätettiin tehdä kaikkea hullua! xD Niistä ei sen enempää, mutta tehtiin esimerkiksi random spora-kierros Stokiksessa : D Mentiin vaan jonnekkin ja jäätiin jossain pois XD Kuski vain heitti meijät jollai pääteasemmalla ulos=D haha! No mut sit seuraavalla ratikalla takas Stadiin (= Tukholman keskustaan) :)


Viiden kilon hauki, anyone? Jengi oli kalastamassa Gamla Stadin edustalla ;D;;;D
Okei samaa tehtiin myös metrossa, mut oli kivaa, nähtiin erilaisia paikkoja ja puhuttiin kaikkee chillii [=

Yap. Kävin jälleen Burger Kingissä "parilla" ;DD hihi

Hmm, kävimme myös Tukholman virallisilla Joulumarkkinnoilla :) Siellä oli aivan upea fiilis, iloisia ruotsalaisia nauttimassa jouluajan tunnelmasta (: Kyseisessä paikassa oli myös jääluistelurata, joka oli tupaten täynnä ihmisiä! Siellä soi myös kivaa joulumusiikkia ja jotain oldies-tyyppisiä jenkkibiisejä... :)


Näin Joulupukinkin!! :D aws. Kaiken lisäksi se oli vielä aito oikea Coke pukki!! Sillä oli oma tupa, josta sai lahjaksi cokista :) awesome!

Päivät Tukholmassa meni perus shoppailu-vihreä tee-leffa-chill - reseptillä =] Siellä kyllä riittää shoppailupaikkoja, esimerkiksi Östermalmilla on aivan upeita liikkeitä, mm. Vintage liikkeitä :) Suosittelen Östermalmin ostoskatuja kaikille!

Kokeilin iPadia! Mun piti kokeilla sitä jo elokuussa Los Angelesissa, mutten kerinnyt :D lol. Jännä lelu. Fiilis oli kuin leikkisi iPhonella, joka oli paljon suuremmassa koossa ja ilman Flash-tukea.. Goodbye Youtube videos! -Apple
Pyörähdimme Essin kanssa Tukholman tanssimuseossa! :)


Siellä oli kyseisenä päivänä vain yksi osasto auki, ja se edusti primitiivistä tanssihistoriaa. Aasian maat olivat hyvin vahvasti edustettuina!


Näytillä oli mm. erilaisia tanssiasuja. Osa oli vähän pelottaviakin.. mutta oli silti kivaa käydä!


Tykkään käydä erilaisissa museoissa :) Aika ja tietämys eivät vain aina riitä käydä sellaisissa.. kun ulkomailla ei heti ekana tule mieleen että hei mennään nyt museoon! :---DRuotsista saa tosi kivoja farkkuja! :) Mulla on farkkujen suhteen oma tyyli, ja rakastan pillifarkkuja. Vaikka en niitä joka päivä enää käytäkkään :) Mutta lähes joka päivä ;D
Rakastan Ruotsia :) hmm, suunnittelen että menisin sinne taas uudeksi vuodeksi! :) Katsotaan miten asiat järjestyvät sen suhteen :]

Aamiainen ruotsalaisittain ;p munaa monessa eri muodossa. Kaiken kruunaa vihreä tee <3

Mummoni on nyt käymässä mun luona.. hmm enkä ole varmaa koska hän lähtee : D lol! Vien hänet huomenna Vanhaan Tallinnaan :) Hän ei nimittäin ole ikinä käynyt Virossa. Nyt öitä! :)
No comments: