Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

31 December 2010

TOP 10 Best of 2010

Elämme viimeisiä tunteja tätä vuosikymmentä ja kuluvaa vuotta :) Huomenna on uusi vuosi, ja uuden vuodenkymmen ensimmäinen vuosi 2011!


Listaan kymmenen parasta kuvamuistoa ja hetkeä vuodelta 2010. Niitä on varmasti kymmeniä! Sillä tänä vuonna tapahtui poikkeuksellisen paljon erilaisia asioita, niin hyviä kuin huonojakin. :]


Ihan ensimmäiseksi tuli mieleen, viime uusi vuosi! Se oli hulvaton =D Päädyimme ystävini Raxun aka. Ragnarin kanssa meille yöclubista. Noh, mitä ihmeellistä tuossa nyt oli? Olihan siinä xD Ensinnäkin odotimme taksia stadissa yli kaksi tuntia (vielä enemmänkin jollemme olisi päässet sopimukseen jonon edessä olevien kanssa, koska menimme samaan suuntaan!), vaatetuksemme olivat no hmm, aika kaukana -20 C paukkupakkasista =D Joten kylmää oli!


Kun olimme taksissa, oli jo niin rauhoittava "jee kohta himassa" -olo =) Noh kun menimme oveni eteen aloin kaivaa avaimia, kappas hukkasin ne clubiin =DDD LOL! olin siin vaihees voivittu... Raxu puolkuollut, minä myös, molemmat hyvissä :D Oivalsin kuitenkin että parveken ovi oli kyseisenä iltana poikkeuksellisesti auki, koska Tia ja Tessa jäivät meille kun olimme Nikon ja muiden kanssa lähteneet Stadiin. Yleensä ovi on aina lukossa! Noh, kiipesin siitä ylös ja vielä aika vikkelästi (ulkona oli tosissaan ihan helvetin kylmää), avasin oven toiselta puolelta myös Raxulle :DDD hahaah tää oli niin paras juttu kyl :DD Hyvin alkoin vuosi 2010 ;D Niin, onnekseni avaimet olivat löytyneet clubilla! Soitin sinne seuraavana päivänä ja hain ne :) Loppu hyvin kaikki hyvin (; Näistä tapahtumista ei ole mitään kuvia muistona :/

Anyway. Nämä kymmen tapahtumaa olivat ehdottomasti vuoden parhaimpia.

Erittäin hyvä ystäväni Yhdysvalloista. En ole eläissäni ennen tavannut Suomessa ketään näin valloittava persoonaa.


  • Yhdysvallat (U.S). Matka Los Angelesiin, jossa asuin paikallisten kavereiden kanssa kolme viikkoa. US:ssa tapahtui aivan liian paljon kivoja asioita, etten voi vieläkään uskoa sitä todeksi :) Taatusti elämäni kohokohta.

@ Melrose Avenue, Los Angeles, CA, US
@ West-Hollywood, Los Angeles, CA, US
@ Piru, California, CA, US
@ Hollywood Boulevard, Los Angeles, CA, US

  • Turku. Matkustin tänä vuonna ennätyksellisen paljon Turkuun. Tutustuin siellä muutamaan todella mukavaan persoonaan, osasta heistä pidän edelleenkin aktiivisesti yhteyttä, mm. matkustelemalla ulkomaille. Eritysterveiset Aleksille ja Antonille, menneet ovat menneitä ja Uusi Vuosi ja uudet kujet, eiksjee?
Viivi Suomisen ja Noora Salon yhteissynttäribileet Turussa The Monkeyssa! Kuvassa: Essi Hellsten, Viivi Suominen, Helena Riihitupa. Kaikki aivan huipputyyppejä!
ft. Aleksi ja Anton. Chillejä tyyppejä
Jengi koossa

  • Lady GaGa. Aivan upea show! Sen lisäksi että koko show oli paras mitä olen ikinä nähnyt, niin historiaan jää myös 18 tunnin jonotukseni yön yli ulkona! Se on minulta saavutus, ilman mitään makuupusseja tms. :) JA sen lisäksi tutustuin taas kerran upeihin tyyppeihin :) Aivan upea päivä.


Vuoden 2010 ystäväni Anna, Emilia ja Andrea. Kuvasta puuttuvat myös Lauri, Mari ja Sarita. :] Mahtavat tyypit!

  • Britannia (UK). Elämäni ensimmäinen matka Britteihin. Kävin ja asuin Lontoon lisäksi Clacton nimisessä kaupungissa. UK oli myös ällistyttävä kokemus! Tutustuin jälleen muutamaan upeaan ystävään ja heidän perheesensä. Elämä on kyllä ihanaa kun pääsee matkustelemaan :) ja kohta myös muuttamaan.

<3  • Halloween. Miellettömät Halloween Partyt Tukholmassa! Alunperin ne piti viettää Lontoossa, mutta joka tapauksessa juhlat olivat yhdet parhaimmistani. Ja sain jälleen uusia ystäviä, tällä kertaa ruotsalaisia :]

ft. kaveriposse :]
Ystäväni Jasmine teki minulle Halloween-maskeerauksen :)

  • Miss Plastic. Pääsin osallistumaan missikisojen järjestelyihin. Tutustuin itse finaalissa ja jo ennen finaaliakin finalisteihin ja itse pääjärjestäjään, Anne-Mari Bergiin. Kaikki tytöt ovat aivan uskomattoman kivoja! Pidän heihin edelleen yhteyttä. Samoin AMB:een oli tosi kivaa tutustua, toivottavasti sopimamme yhteisprojektit toteutuvat lähitulevaisuudessa :) AMB on persoonana uskomattoman mukava! Hänen kanssaan on mukavaa ja helppoa tehdä yhteistyötä.

ft. Anne-Mari Berg aka. AMB
ft. Pia Sarkkinen ja Saron Lantea

  • Tukholma. Tein tänä vuonna myös ennätyksellisen paljon matkoja Ruotsiin! Palattuani Lontoosta lensin Helsinkiin Tukholman kautta, jossa viihdyin muutaman päivän. Tukholmaan liittyy paljon mukavia muistoja. Alkuvuodesta matkustin sinne kaverini Samin kanssa, alun perin minun piti lähteä sinne hyvän kaverini Villen kanssa, mutta suunnitelmiin tulikin muutos. Nyt joulun alla vietin Tukholmassa paljon aikaa ystäväni Essi Hellstenin kanssa! Unohtamatta tietenkään muita ruotsalaisia ystäviäni :)

ft. Sami U. Kojo aka. LUTKA <3
ft. Jasmine ja Sami <3
Tukholman kuninkaallinen Joulukuusi Kuninkaan linnan edustalla.
Essi <3

  • Partyt. Olen järjestänyt jo vuosia omia kotibileitä ja kutsunnut about 20-40 kaveria :) Tänä vuonna niitä ei ole ollutkaan kuin vain kolmet: Super Star Partyt, Smooth Partyt ja nyt syksyllä Hello Fascination B-day Partyt eli synttärijuhlani. On ollut niin paljon kaikkea muuta etten ole kerinnyt tai jaksannut järjestää enempää. Jopa perinteiset pikkujoulut jäivät välistä, enkä myöskään pidä mitään Uuden Vuoden Partyja (tänään) tänä vuonna. Mieleenpainuvimmat kemut olivat Super Star Partyt, jossa hyvin moni pukeutui teeman mukaan, ja ne bileet menivät oikeasti nappiin! Kyseiset juhlat jäävät myös historiaan, koska silloin olivat paikalla viimeisen kerran kaikki ns. "vakiovieraat" joiden kanssa olen ollut bilettämässä jo pikkupojasta lähtien! Enköhän pidä ensi vuonna ainakin yhdet kemut. Mutta viime vuosina niitä on ollut ainakin vähintään 10+. Bileissäni moni on päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin, ja musta se on tosi hyvä asia. :)


Johanna Tukiainen

  • Kesäduuni. Olen ollut tänä vuonna jo kolmatta kesää (2008, 2009, 2010) samassa kesätyöpaikassa! Olen tosi otettu että minuun luotetaan vuosi toisensa jälkeen, vaikka teenkin asiat oman tahdin mukaan. Työnantajani kuitenkin pitävät minusta ja siitä että teen työni tosi hyvin, joten he eivät välitä pikkujutuista kuten että tulen töihin myöhässä, puhun puhelimessa, tai olen Facebookissa työaikana. Olen kuitenkin vastuuntuntoinen ihminen ja hoidan hommani omalla tavalla, enkä perinteisiä kaavoja noudattaen. Olen erittäin iloinen että olen saanut tehdä kesätyöni kyseisessä paino- ja mainostalossa. He pyysivät minut vielä ensi vuodellekin! Mutta armeijan takia en pystynyt ottamaan tarjousta vastaan.

Ystväni Raxu aka. Ragnar Orav


  • Poikkeuksellisen kuuma kesä. Kyllä! Sekin jäi mieleen... :D Vaikka nyt onkin ollut poikkeuksellisen kylmä talvi. Kesähän meni minulla kesäduunin parissa, jonka jälkeen lähdin suoraan Yhdysvaltoihin. Mutta kyllä ehdin tehdä kaikenlaista. Kävin RMJ:ssä, ja vieläpä niin että limusiini haki meidät Raumalta asti ja vei takaisin! Olin kaverini kanssa myös picnicillä ja pelaamassa minigolffia! Puistochillauksia unohtamatta. Perus ruttis ja koffi keissit olivat tänäkin kesänä edustettuina :]Nyt laittautumaan ja Stadiin! Sillä tänään on taatusti vuoden paras ja viimeinen päivä ;))

XX

4 comments:

Emmi said...

Gagan keikka oli ehdottomasti yks vuoden kohokohdista, jään kaipailemaan sitä tosi paljon! :--) Pidetään yhteyttä, ja toivottavasti vielä tavataan ens vuoden aikana! (:

Hyvää uutta vuotta Alec! ♥

Alec A-style said...

Niin oli :) Samoin sulle! ja hyvää uutta alkavaa vuosikymmentä <3

C_?_K said...

Piti jo aikasemmin kysyä tosta Tukholma-postauksessa olleesta keltaisesta pandalaukusta...Mistä sä oot löytänyt sen tms.

Alec A-style said...

It's from LA!