Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

08 September 2010

Arkipäivä Yhdysvalloissa

Kolme viikkoa Yhdysvalloissa kului hetkessä. PAM! Siellä oli aivan ihanaa, tapasin paljon uusia ystäviä ja kavereita :) Tämä matka jää historiaan, tulen muistamaan ensimmäisen Yhdysvaltain matkani aina.


Ehdin kirjoittaa Jenkeistä käsin yhteensä kahdeksan postausta, ja yhden lentokenttäpostauksen! Olen tyytyväinen tähän saavutukseen :) Koska olen lataillut myös videoita Youtubeen, hitaista nettiyhteyksistä huolimatta. Kirjoitan ennen synttäreitäni jotka ovat lauantaina 18.9, muutamia postauksia joita en ole Yhdysvalloissa ehtinyt postaamaan.

Fillmore, CA
Kuvaan tässä perusarkipäivääni Yhdysvalloissa, Venturassa, Fillmoressa ja muualla Kaliforniassa.

Olen ylihehkuttanut blogissani tiettyjä sanoja, kuten "mahtavaa", "parasta" jne, mutta kun se fiilis joka siellä oli, on sanoin kuvaamaton. En keksi mitään muuta sanallista selitystä.

Frozen Yogurt, jotain niin parasta! Rakastuin heti siihen:) Paljon parempaa kuin jäätelö.Mun ja T:n Frozen Yogurt-annokset :]
Kuvat kertovat enemmän kuin tuhannet sanat, puhumattakaan videoista. Joten en kirjoita tekstiä tämän enempää:) Edellisistä US-postauksistani löytyy mieleenkiintoisia tekstejä.

Kävin koko matkan aikana syömässä hampurilaisia tasan kolme kertaa, kaikki eri paikoissa. Mäkissä en ole käynyt lainkaan syömässä. Sen sijaan maistoin muita erilaisia ruokia mieleenkiintoisissa paikoissa :)
Kiinalaista:) Söin kiinalaista muutaman kerran. Oli sen verran hyvää ja parempaa kuin fa(s)t food!

My homiet <3
Ilta :) Kalifornian taivas on öisin täynnä tähtiä, tuona yönä siellä näkyi kuu.
Hyper HayleyPäivät menivät autolla ajellessaan, koska välimatkat olivat pitkiä joka paikkaan, mutta ajeltiin me myös huvikseenkin tosi paljon, koska se oli siistiä! Kaliforniassa moni ajaa ylinopeutta, me ajeltiin aina jotain 85 tai 90 mailia tunnissa! Eli joku 120-130 km/h. Vaikka rajoitukset ovat olleet tyyliin 45-65 mph.=DD

Kaverini talo :)
Kaliforniassa on tosi kuumaa päivisin. Perheen nestetarpeet! Löytyy pullovettää, Dr. Pepperiä - monella eri maulla, bisseä, Pepsiä... ja vaikka mitä muuta
Frendin huone, jossa ei kyllä kauheasti oleiltu, koska chillailu tapahtui ulkona ja autoissa!;D Täällä me lähinnä vain nukuttiin (;
Hmmm 1 galloonan (~4l) jätskiä pikkunälkään?
Hmm, Yhdysvalloissa on ihan vitusti fatties'ja! iyyyy löllöpyllyt lenkillä.
Yksi iltapaloistani. Söin paljon tuon tyyppistä "ruokaa" siellä:D Tykkään kaikista uusista mauista<3 joka päivä sai syödä ja maistaa jotakin uuttaa.
Call 911!!

1 comment:

Unknown said...

Ei voi muuta sanoo ku et mukavaa :)