Latest News


Haku

September 3, 2010

California paikalisittain

Wroooooom! :)


Moikka kaikki. Istun uudessa Best Westernin hotellihuoneessani La Posada Motel'ssa, noin 50 mailia Hollywoodista. Kyseisellä alueella asuu paikallisia ystäviäni, ja olen ollut täällä ja Venturassa (joka on reilun 100 000 asukkaan kaupunki Tyynen Valtameren rannalla) jo aiemminkin. Päädyttiin ystävien kanssa että jäisin loppuviikoksi tänne, Los Angeles on nyt tältä erää nähty. :)

Tällainen hotelli pariksi yöksi :)
Terveellinen aamupala amerikalaisittain xD Olin tällä viikolla kolme päivää syömättä, koska ei ollut lainkaan ruokahalua. Join vain vettä ja kuumaa teetä.

Asuin kuluvan alkuviikon frendin luona, mutta viimeisiksi öiksi oli pakko ottaa hotelli, koska frendille tulee viikonlopuksi sukulaisia :) Mutta tää on just chillii! Popitan tässä musaa paikalliselta radioasemalta ja syön jenkiläisittäin tosi epäterveellistä "iltapalaa" :D heh. Aini ja TV on tietenkin myös päällä.

Omg Cops!
Tää on kyllä todella iso huone yhdelle henkilölle! Ja varustuksetkin ovat kunnossa. Kaikki oikeasti tarpeellinen löytyy, mikro, vedenkeittimit etc. Toisin kuin Hollywoodissa:D Ja hinta on kuta kuinkin sama. Enhän toki edes ole hotellissa todellakaan:D Herättyäni käyn suihkussa......... ja siinä se lähinnä olikin =D Illalla nukkumaan ;)) , jos sitäkään.;D Hinnat ovat täälläpäin aika samaa luokkaa, taso ei kylläkään seuraa mukana. Kalifornia on muuten Yhdysvaltain kallein osavaltio, näin paikalliset sanovat, joten täällä ei mikään ole "halpa" kuten esim. jossain sisävaltioissa. Olen siis tämän yön yksin täällä, joten pääsin nyt kirjoittamaan kuulumisistani. :)

Church of Scientology. Muistan kun yläasteella uskonnon tunnilla puhuttiin jotain kyseisestä kirkosta. Uskon ja luotan pelkästään tieteeseen ja lääketieteeseen sekä omaan kykyyn hoitaa asioita. Olisi mielenkiinnon vuoksi ollut kiva käydä tutustumassa kyseiseen kirkkoon ja heidän aatteisiin, että mitä he tuolla järjettömän isossa rakennuksessa touhuavat :)

Seuraavat postaukset viimeisistä Yhdysvaltain päivistäni tulevat olemaan enemmän kuvapainoitteisia, koska tiedän jo valmiiksi ettei minulla tule olemaan tämän yön jälkeen aikaa kirjoittaa pitkiä pohdintoja, etenkin jos kaverit ovat saman katon alla ja pitää keskittyä ajattelemaan samaan aikaan monella eri kielellä :) Matskua siis tulloo nou hätä ;p

Universal City! Alue, jossa sijaitsevat monet elokuvateollisuuteen liittyvät studiot etc. stuff

Asiaan> Kun nousin ensimmäistä kertaa Yhdysvalloissa kaverini autoon, ja lähdimme ajamaan kohti Ventura ja Fillmore Citya, matka oli aivan uskomaton! Kaikki oli ihan uuttaa; tiet, autot olivat valtavia ja erilaisia, ja maisemat...aww.. joka puolella kauniita vuoristoja, Kalifornia on aivan mahtava paikka:) Täällä ihan oikeasti tarvitaan auto, muuten ei pärjää. Esim. Venturassakaan ei käytännössä ole julkista liikennettä, ja välimatkat ovat pitkät. Olen kehittänyt oman vertailumallin: ;D Los Angeles ja sen lähialueet on kuin iso pizza! Laaja alue ja paljon täytettä:D Ja New York on taas kuin iso hääkakku! Pienelle alueelle ahdattu hirveästi korkeita ja mahtavia rakennuksia :] hehe.

Sacramento, Kalifornian osavaltion pääkaupunki

Kävin jo ensimmäisellä viikolla mieleenkiintoisilla ajeluilla. Kaveri vei minut vaikka mihin, Kanjonille, joelle, vuorille... nättiä :]

Pato, Dam

Olen vain nauttinut täällä olemisesta, ja frendien kanssa chillailemista, enkä ole käytännössä juonut kolmen US viikon aikana mitään alkoholia! :) Sarkun kanssa join pari kertaa, mutta otin vain parit pienet Smirret, ja kerran kun kävin pikavisiitillä LA:n yöelämässä, silloinkin otin tosi vähän, vaikka kaverin kaveri osti meille kunnolla juomia, mutta en halunnut juoda:) Sarkulla menee sen sijaan lujaa:D Kun alkuviikosta lähdin Hollywoodista, sillä oli jääkaapissa vajaa 10 pullollista Smirreä :DDDD haha, eipäs siinä!


Pääsin varsin nopeasti paikalliseen elämäntapaan, suoraan ytimeen! Asuin kaverini perheen kanssa - keittiö täynnä pikaruokaa, pakasteita, ja paljon meksikolaista. Täälläpäin kaikissa safkoissa on papuja, kuten meksikolaiset tunkevatkin niitä joka paikkaan ja rakoon. xD

Paikallinen rautatieasema
Piru, pieni 1 000 asukkaan kaupunki Kalifornian vuoristoissa.

Kaverin perheellä on yhteensä neljä taloa, ja pelkästään talossa missä asustelin oli 6 autoa=D ja jenkiläisittäin myös tukku aseita. Pelkästään isin makuhuoneessa oli 5 asetta kassakaapissa XDD


Pikku lisko:) näitä täällä on yhtä paljon kuin Suomessa muurahaisia. No ei ihan, mutta kaduilla näitä juoksee jatkuvasti:) Tosi nopeita veijareita! Teki tiukkaa kuvata noinkin läheltä.


Näihin fiiliksiin on hyvä lopettaa, voisin kirjoittaa vaikka kokonaisen romaanin monista kivoista yksityiskohdista, mutta pakko mennä viimeistään 3AM nukkumaan, nyt on 2:30AM.... T. tulee hakemaan minut ennen 12AM hotlasta... pakko saada nukuttua että jaksaa touhuta koko päivän ja yön ;D hehe.Unia! - A


No comments: