Latest News


Haku

September 20, 2010

My Last Days in US...

Fiilis oli tosi haikea, kun tajusin viimeisinä päivinä että kaikki tämä olisi ohi kahden päivän jälkeen ja edessä olisi pitkä, yli 25h paluulento Atlantan ja Pariisin kautta Helsinkiin.


Otin silti kaiken irti viimeisistä päivistä! Etenkin viimeisestä päivästä, illasta ja yöstä :] "Yöunetkin" jäivät hmm vajaaksi tunniksi? :D Ennen kuin kaveri vei minut autolla LAX:n lentokentälle... Kone lähti 9AM ja kentällä piti olla ajoissa, joten lähdimme ajaa sinne jo 6AM aikaan :] hehe..

La Posada. Hotelli [motelli], jossa nukuin viimeiset päivät ennen lähtöä Suomeen.
Tässä joitain kuvia viimeisistä päivistä ja viimeisestä aamusta! Suurin osa kuvista on räpsitty autosta, joten osassa niistä voi olla joitain heijastumia, koska Kalifornian aurinko on todella kirkas.. :]Kalifornian aamuaurinko
Oivoi... elin elämäni kohokohtia. Toivon että ensi vuonna jos ja kun lähden sinne takaisin, kaikki olisi vähintäänkin yhtä ihanaa :] Ne ihmiset... kaverit.. tutut.. ystävät.... tuntemattomat... ilmapiiri ja kulttuuri.. uskomatonta. Masennuin välittömästä jo astuessani Finnairin koneeseen Ranskassa. Tunnelma oli jälleen niin masentavan suomalaista kuin vain voi olla.
Santa Barbara! Muistako kukaan saman nimisen saippuasarjan 90-luvulta? :DD haha!
Frisco! San Francisco, CA
Suosittelen lämpimästi kaikille suomalaisialle Kaliforniaa! Uskomaton paikka. Henkilökohtaisesti suosittelen että lähdette sinne täysin yksin, tutustutte samalla paremmin uusiin ihmisiin! Rakastan yksin matkustamista :] Tykkään seikkailuista ja kaikista uusista kokemuksista!

Korean War Veteran Memory Highway. Motari pyhitetty Korean sodan veteraaneille.
Tulossa on vielä yksi postaus Yhdysvalloista. Lähtöpäivästä. Kirjoitan lisäksi Ranskasta ja Pariisista yhden jutun, koska kävin piipahtamassa Pariisin keskustassa välilennon aikana :]

Perus Kalifornialainen motarimaisema.
Lähden keskiviikkona Lontoosen, Pietarin kautta. Olen sunnuntaihin asti siis käymässä Pietarissa, sen jälkeen matka jatkuu Helsingin kautta Tukholmaan ja Lontooseen. Olisin lähtenyt suoraan Lontooseen, mutta minulla on ensi viikolla Helsingissä tärkeitä miittejä. Matkoja siis riittää :]

Amerikkalainen vuoristorata, Six Flags! En ehtinyt käydä :[ Ensi vuonna sitten, ehkä! :)

Lauantaina olivat myös syntymäpäiväjuhlani! Niistäkin on ajallaan tulossa postaus, unohtamatta myös Seiskan bileristeilyä ja Miss Plasticin finaalia yökerho Circuksessa, jotka kaikki olivat reilu viikko sitten.

Perusnäkymä Yhdysvaltain Kaliforniasta :]
Mutta nyt, heippa! Postailen ennen keskiviikkoa juttuja. Pääsette lukemaan ja selailemaan uusia stooreja sillä aikaa kun olen Pietarissa :] En tiedä, enkä uskalla luvata mitään, miten hyvin pääsen Pietarissa tällä viikolla netin ääreen...No comments: