Latest News


Haku

September 15, 2010

Life in California :]

Asuin myös matkan aikana monta päivää idyllisessä Kalifornialaisessa pikkukaupungissa nimeltään Fillmore. :] 


Kaupunki ei poikkeaa Venturasta hirveästi, lähinnä vain siitä että se on paljon pienempi ja rakennettu vuoristojen sisään, toisin kuin Ventura joka on rakennettu Tyynen Valtameren rantaan.

Venturassa on siis yleensä paljon viileämpää, koska ilma tulee suoraan merestä. Fillmoressa aurinko paahtaa suoraan kaupunkiin ja vuoristot huolehtivat että lämpötila pysyy korkeana koko sen ajan kunnes aurinko illalla laskee.

Näin me ajeltiin lähes joka päivä :] Niceeeeeee


Kaupunkielämä on aika perusjenkkiläistä. Kaikki ajaa autoilla, vaikka vain pari sataa metriä. Pikaruokakulttuuri kukoistaa, sillä kaupungissa on kymmeniä pikaruokapaikkoja ja ravintoloita. Suomessa edes neljä kertaa suuremmissa kaupungeissa ei ole läheskään niin paljon kauppoja kuin täällä.Maisemat ovat aivan upeat. Paikalta löytyy myös paljon maatiloja, farmeja... on appelsiinipuita, sitruunapuita, viinitarhoja... maissipeltoja ja vaikka mitä muuta :] Olisin halunnut käydä kuvaamassa erästä paikallista appelsiinitilaa, koska appelsiinipuut olivat tosi makean näköisiä! Mutta kaveri varoitti minua, eikä suostunut menemään paikan päälle, koska kaikki tilat olivat siellä yksityisalueita. US lakien mukaan maanomistajilla on oikeus esimerkiksi ampua kaikki ylimääräiset tunkeilijat, joten lähikuva appelsiinipuista jäi nyt ottamatta :D


Postauksen kuvat kertovat fiiliksistä, nauttikaa niistä! :) Jään todella kaipaamaan näitä maisemia, paikkaa ja aikoja... Suomi ei ole mitään verrattuna tähän. Joku muu voi olla aivan toista mieltä, itse rakastuin Kaliforniaan, Yhdysvaltoihin ja amerikkalaiseen kulttuuriin.


Luvassa on vielä kolme postausta Yhdysvalloista! Ja yksi Pariisista, jossa piipahdin puoleksi päiväksi välilaskulennon aikana paluumatkallani Helsinkiin :]

Yhdysvaltalaiset ovat erittäin isänmaallisia, joka puolella oli US-lippuja. Suomessahan liputus kuuluu lähinnä vain jos on juhlapäivä tai vastaava. Lisäksi amerikkalaiset ovat erittäin uskovaisia, sen kertoo jo sekin että US $ dollareissa lukee "In God We Trust"
Kauppakeskuksessa oli myös H&M, ylläriylläri! Itse ihastuin Yhdysvaltalaiseen Forever 21 -nimiseen vaateketjuun, joka on US:n oma versio H&M:sta, siellä oli jopa kivempia vaatteita!

Yritän kirjoitella vielä ennen lauantaita, koska silloin on synttärini :> ! Tässä välissä kun olen nyt ollut Suomessa reilun viikon ajan on tapahtunut kaikenlaista, mm. paljon huomiota saanut Suomen ensimmäinen Miss Plastic -kauneuskilpailu, jossa olin mukana järjestäjänä.

Lähden ensi viikolla taas ulkomaille, joten laitan kaikki US-postaukset pakettiin ennen sitä, tai ainakin yritän :)


Targetin leluosastolla. Alecilla ja T:llä oli taas omahauskaa :DDD thehehe

4 comments:

Anonymous said...

Ihanaa :) Blogiasi on kivaa lukea. Kaikki nuo kuvat ja etenkin videoblogit on tosi iso plussa! Jatka samaan malliin :--)

Anonymous said...

Kiva blogi! Ketä noi sun jenkkiläiset frendit on ja miten oot tutustunu niihi? =)

Anonymous said...

:-DDD CMOON ALEC, sä tiiät itekki ettet ollu mukana järkkäämäs mitää miss plastic finaaleja :DDDDD
jos sua viel pyydettii kattoo niit finaalei "joo täytyy kattoo jos jaksan" ja nyt ootki jo ollu järkkäämäs niit :D:D:D:D hyvin sävedöt ;D

Alec A-style said...

En alennu samalle tasolle selittelemällä asioistani ulkopuolisille, jotka eivät todellakaan kuuluu sulle :]

Pääjärjestäjänä oli AMB muru<3 Minut pyydettiin paikan päällää osallistumaan kisan järjestelyihin. Enempään en asiaan kommentoi.

Kiitos kommenttista!