Latest News


Haku

September 5, 2010

Ventura, California

Olen viettänyt todella paljon aikaa Kalifornian Venturassa. Se on suurehko kaupunki, puolen tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista!Tyypillinen yhdysvaltalainen rannikkokaupunki, jossa on hirveästi pikaruokapaikkoja, marketteja, elokuvateattereita ja muita viihdejuttuja.


Kaupungissa ei ole lainkaan julkista liikennettä, vaikka siellä asuu yli 100 000 ihmistä. Asukkaat käyttävät autoja. Huomasin siellä juna-aseman, mutta kyseiset junat kulkevat vain lähinnä paikallisten kaupunkien välillä, ja ovat aika vähän käytössä. Eivätkä ne olleet kovin modernin näköisiä :p


Nättiä seutua :] Olen menossa nyt viimeistä kertaa Venturan keskustaan. Kello on nyt 3PM eli 15 Suomen aikaa. Huomenna aamulla, 9AM on ensimmäinen lento Suomeen joka lentää Atlantaan.
iHop! "White peoples Restaurant". Niinkuin nimikin sanoo, iHop'sta saa "normaalimpaa" ruokaa kuin, burgereita tai muita fastfood stuffii.
Eyy, Alecin teeannos! Ei ollut kyllä vihreätä. Jenkeissä green tea kun on harvinaisuus.
YUM! Tilasin omlettiburriton, sain mukana pannukakkuja. :D Otin sen lisäksi myös pienen salaatin :]
Kuten kuvasta huomaa, päiväsaikaan iHop on tyhjä! Ihmiset käyvät tuolla vain aamuisin ja iltaisin=D Koska kukaan ei syö täällä "normaalia" ruokaa päivällä =D Kun olin tuolla, samaan aikaan Taco Bell ja Burger King olivat aivan täysinnäisiä :DD hehe

So cool. En haluaisi yhtään lähteä ;f mutta otan viimeisestä päivästäni kaiken irti :) Herättiin kaverin kanssa pari tuntia sitten, ja käytiin suihkussa etc.;p Mutta nyt on pakko lähteä :)


Prepaid Visa, anyone? Tällaista toivoisi Suomeenkin! :) Kiva lahjastuffi. Sama kuin lahjakortti, paitsi että käy ihan missä vain - siellä missä Visakin käy.


Heippa!


No comments: