Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

12 September 2010

CANDY SHOP @ Rocket Fizz

Kävin ystäväni kanssa suositussa Rocket Fizz'ssa! Omg se oli aivan uskomaton karkkikauppa :]

Sweet Tarts. YUM!
Astuessani ovesta sisään, kaupassa soi aivan nappiin valittu musiikki! Iloista ja erittäin jenkkiläistä! Sellaista Oldies -tyyppistä :)


Valikoima oli valtava XD En yhtään osannut päättää mitä ostaa, kaikki pakkaukset näyttivät niin houkuttelevilta että teki mieli ostaa koko kauppa! ;D


Limsavalikoimakin oli valtava! Siellä oli vaikka mitä, ja kaikki limut pakattu entisajan lasipulloihin :] Aww so Retro!WTF?!!! Leninade =DDDD Kaliforniassa... hahahaha!

Kaupassa menikin sellainen reilu tunti, koska kiertelin osastoja tosi pitkään, ennen kuin valitsin mitään! Onneksi T. tiesi suurimmaksi osaksi mitä karkkeja siellä oli:D hihi.

Maapähkinäsuklaata YAM!

Suomessa en ole nähnyt ikinä mitään tämän kaltaista. Suomalaiset karkkikaupat on perus "myydään mahdollisimman kalliilla pienillä kustannuksilla". Eli myymälöihin ja visualisointiin ei panosteta. Hyvä esimerkki on Helsingin Rautatientorin Asematunnelin karkkikauppa, joka on kuin tautinen kehitysmaa verrattuna Rocket Fizziin paratiisiin. :]

MILK DUDS! <3
Kaupassa menikin sitten sellainen reilu $ 40!! :DD hahahah, eli ihan vitusti:DD mutta ostin sieltä lähinnä kaikkea tuliaisiksi, koska osa karkeista oli sellaisia, joita ei myyty missään tavallisissa U.S. marketeissa.

Fiilis oli ihanan värikäs, kaikin puolin. : p Huh, en muista että olisin aikaisemmin tuhlannut karkkikaupassa yli $ 40 ~ 35 €. No comments: