Latest News


Haku

September 5, 2010

Walk of Fame

Kävimme "moikkaamassa" maailman tähtiä Hollywoodin Walk of Fame -alueella, Hollywood Boulevardilla.

Tina Turner <3
Itseäni kiinnosti kyseinen katu liikkeiden ja maisemien takia, mutta tietenkin samalla oli myös kiva törmäillä kävellessään maahan upotettuihin laattoihin, joissa oli myös minun suosikkiartistejani - ja näyttelijöitä. Niitä oli satoja, ellei tuhansia, ja alue oli todella laaja.

Jimi Hendrix
Kaverini oli käynyt tutustumassa kyseiseen alueeseen sillä aikaa kun olen ollut Venturassa, joten tiedettiin jo aika tarkkaan missä esimerkiksi Michael Jacksonin laatat olivat. Toinen niistä sijaitsi suositulla Chinese Theaterin edustalla. Siellä olikin aina kauhea turistirysä kuvaamassa MJ:n laattaa kun ollaan kävelty teatterin ohitse :) Sain kuitenkin jokseenkin raivattua itselleni tilaa kun Sarkku kuvasi minua :D thehehe.

Michael Jackson
Ihan kiva oli tämäkin nähdä :) En usko että ensi kerralla kiinnitän edes huomiota kyseisiin laattoihin, jotka sijaitsevat siis kävelykadulla :)

Mötley Crue
Tina Turner
John Lennon
Käytiin myös T:n kanssa syömässä, thehehe :) Tykkään kokeilla aina kaikkea uutta, myös ruuan suhteen. Tällä kertaa sain jonkun ihme setin:DD
Wendy's! Kaveri tilasi jotain ihme ruokaa $ 2.00 Menusta xDDD

Michael Jackson                                                                        Queen

See u guys! Katsotaan jos ehdin tehdä lisää postauksia ennen Atlantan lentoa, tai Atlantan kentältä. :) Atlantan jälkeen olen 9h lennon jälkeen Pariisissa, jossa vietän 7h ennen Helsingin lentoa. Kelasin lähteä muutamaksi tunniksi Pariisin keskustaan:) jos sieltäkin ehtisi vielä jotain pientä postaamaan! Muutoin postauksia tulee vasta kun olen taas Suomessa :) Eli tiistaina ja siitä eteenpäin!1 comment:

Unknown said...

Haha :DDD Hyvä postaus taas ;))