Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

09 September 2010

Chillday in Los Angeles

Los Angelesissa riittää tekemistä vaikka koko vuodeksi! Voit vain lähteä kävelemään, ja tekemään kaikkia juttuja. Chillailla, shoppailla ja nauttia maisemista :D Awww. ikävää :]


Kuvaan tässä postauksessa erästä arkipäivääni Los Angelesissa. Lähinnä Hollywoodista, joka onkin about Helsingin kokoinen alue LA:n ytimessä.


Me käveltiin hyvin paljon ja käytettiin myös julkisia kulkuneuvoja kuten busseja, jotka veivät suoraan metroasemille, ja metroa, jotta päästäisin mahdollisimman nopeasti bulevardilta toiselle, tai päästä päähän :)

Los Angelsin metroasemalta
ENSIMMÄINEN kerta, kun sain Yhdysvalloissa VIHREÄTÄ teetä! :D Awws.

Kadut ovat Los Angelesissa kuten muuallakin Kaliforniassa erittäin kapeita:D ja ne on tehty tyyliin kahdesta isosta laattalohkaleesta, toisin kuin esim. Euroopassa, jossa käytetään asfalttia tms. Mutta ajokaistat autoja varten ovat erittäin valtavia, tyyliin 10-kaistaisia XDD

Kadun kulmassa oli jonkun kodittoman koti.
Poliisi otti päivätorkut. Eikä mikään ihme, koska päivät ovat tosi kuumia. :)
Kävin monessa eri kaupassa, ja ostin Suomeen mm. kahdet takit ja kenkäparit ja muuta pientä - pari laukkua etc :) ja tietenkin myös tuliaisia frendeilleni ja perheelle!

Eräs Melrose Avenuen kenkäkaupoista
Testasin Amazon Kindleä. Niceee!
(:)
Yhdysvalloissa on valtavasti kodittomia. Yhteiskunta ei tue vähäosaisia, ja siellä pärjäävät vain kaikkein vahvimmat yksilöt. Raaka totuus.

"Olen koditon, please help me"
Aws, rakastuin poliisin moottoripyörään ja tuohon virka-asuun. Tosi magee! Ei mikään Suomi-Seppo sponsored by Tarjoustalo -asu :p heh. Policeguy oli kirjoittamassa sakkoa Hollywood Boulevardilla.
Kirjottelen viikonlopun ja ensi viikon aikana lisää. :) Minulla on todella paljon mieleenkiintoista matskua, ja juttuja kerrottavana :]

Kävin pyörähtämässä Hard Rock Cafe Hollywood'ssa :] Aivan uskomaton paikka, hakkaa kaikki Suomen vastaavat shitit. Suomessahan oli myös ennen Hard Rock Cafe, ylläri se lopetettiin.
Väsynyt Alec @ Hard Rock Cafe
Lopetan tähän. Kello on 16.30 ja minun on lähdettävä 30 min. päästä Länsisatamaan, koska olen tänään kutsuvieraana Seiskan bileristeilyllä :) Heippa kaikki! Cya -Alec

 

6 comments:

Anonymous said...

Aika sad toi kodittoman koti ;(

Unknown said...

makeita kuvia, kiitos niistä :) aika eri settiä tosiaan kuin täällä karussa pohjolassa. Pitää itsekin joskus käydä, toistaiseksi vaan käyny etelässä jenkeistä (mehiko) ja pohjoisessa (känädä), nekin kyllä kivoja paikkoja :)

Anonymous said...

oliks sulla sama paita koko matkan, ei näin.

Alec A-style said...

yap! Nättiä oli. np! Lisää kuvia ja postauksia on tulossa, en ole ehtinyt kaikkea postaamaan :) Tänäänkin palasin juuri kutsuristeilyiltä ja illalla pitäisi mennä Cirukseen hoitaa juttuja :] Mut kyl mä huomenna väsään jotain kivaa taas! Tykkään kirjoitella kivjoja juttuja :]

j0han188: sama paita? Otin mukaan yhden flanelin ja about 5 t-paitaa, joita käytin vuorotellen. US-postauksia on ~ 10kpl, ja lisää o tulossa, jos omistat silmä(lasit) voit huomata että on eri vaatteet:DD Lisäksi toi ruutupaita on tilattu Lontoosta juuri pari viikkoa ennen US-matkaa, ja siitä tuli mun lempipaita siellä! Kiitos kuitenkin erittäin kehittävästä kommentista!

Aura said...

Hyvä ku Hard Rock Caféta ollaan tuomas takas Helsinkiin, kai sinne Jätkäsaareen, mihin mm. Verkkokauppa ja Burger King ois tulossa, pelottaa vähän nähä mitä siitä tulee =D

muistaks ku Helsingissä oli, olikohan se jossain Mikonkadulla, keskustassa kumminkin, ni Planet Hollywood? Vähän se oli sillon pienenä hieno, muistan vaan sen Arnold Schwarzeneggerin siin aulassa :D

t. Aura

Alec A-style said...

Oon kuullut noista et ne on tekemässä comebackia, Burger King ja Hard Rock C... mut en tienny et ne kaikki keskittyis jätkäsaaree ja verkkokaupast en tienny mitää, siirtyyks se Ruoholahden piste sinne vai?:D haha.. naaaiijjs!

Joo muistan tosi harmaasti et oisin pienempänä nähnyt sen jossai missä on nykyinen Amarillo, jossai siellä nurkilla? xD En oo tosin ikin käynyt siel :)

En tienny et sulla on btw blogi Aura!!! aww haha:D laitoin sut seurattavien joukkoon (Y), oot mun ainoa seurattava blogi atm :] katoin et Mr. Topollakin on blogi, ei vissii oo vähää aikaa päivitelly? :D haha!